belki ilginizi çeker
  1. · chris cornell
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · araba beş kişiliktir
  9. · curcuklama

1 eylül 2007 chris cornell istanbul konseri  

1. rock'n coke 2007 kapsamında gerçekleşecek konser. tom morelloolsaydı hadi yine dinlenirdi de neyse...
    (dice man, 09.05.2007 19:57 ~ 19:57)
  2. hayatımda ilk defa bir rock'n'coke'a katılma sebebimdir. heyecandan ellerim titriyor.
    (twinkle, 11.05.2007 23:13)
  3. soundgarden ağırlıklı çalacağı garanti olsa ben de ben de! diyebileceğim konserdir.audioslave'e bin basar be soundgarden.
    (bkz: duygu sağanağı)
    (whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove, 11.05.2007 23:34)
  4. playlistte moonchild ve flutter girl'ü görmek istediğm mübarek olay...eğer olurda dandik nesilden olanların ashabımı bozacak, atmosferimin içine edecek hareketlerini görürsem arbede çıkaracağımdır...
    (babysmurf, 11.05.2007 23:41 ~ 08.07.2007 01:51)
  5. duyduğumuda kalbimin hızla çarpmasına neden olan, heyecandan tırnak yediğim bir haber. asparagas olması halinde dünyamın kararacak hayata bir kez daha küseceğim.
    şimdilik oley, yuppi ve türevleri... aksi takdirde kara bahtım kör talihim
    (ohannesburger menu, 17.05.2007 00:24)
  6. www.chriscornell.com)" onmousedown="return bkc('1459669','www.chriscornell.com')">www.chriscornell.com kendi web sitesinde belirlenen konser tarihlerini vermiş ama istanbul konseri ne yazık ki yazmıyor. gerçi tüm konserleri 1 eylülden önce ama yinede kesinleşmesi için can atıyorum.
    (ohannesburger menu, 17.05.2007 14:59)
  7. şaşkınlık veren bir konser haberi.eğer doğruluk payı varsa tabii ki.coca cola?chris cornell?neyse diyelim.yıllardır taparcasına sevdiğim,kalbimde çok özel bir yeri olan insan için rock'n coke a da gidilir,başka yere de.bir de ortalığı toz duman eden gırtlağı varken dinleyebilseydik daha iyi olurdu ama neyse.gerçek bir rock efsanesi söz konusu olan.
    (floydzede, 17.05.2007 15:28)
  8. konser kesinleşti chris cornell geliyor!.. yuppi, oley ve türevleri...
    sadece chris cornell'a kalsa iyi, diğer sahne alan grupları duyduğunuzda dudağınız uçuklayacak.

the smashing pumpkins
    franz ferdinand
    chris cornell
    manic street preacher
    within temptation
    pentagram

alternatif sahne;

mabbas
    erol alkan
    mehdi
    style - ist
    filthy dukes
    effie&feadz
    (ohannesburger menu, 31.05.2007 02:10)
  9. hem soundgarden'ı hem audioslave'i kaçırmış bünyelerin uça zıplaya gideceği konser.
    (miss pet virus, 27.06.2007 18:51)
  10. şafak ongun'un "..soundgarden ve audioslave'in efsanevi solisti..." diye anons ettiği anda beni hayaller aleminde çıkartmış, "abi harbi şimdi chris cornell çıkacak yav" düşüncelerine ve sonsuz bir mutluluğa sevk etmiş olaydır. akabinde chris amcamız(ama sadece yaş itibariyle) coşmuş coşturmuştur bünyelerimizi.ah bir de morello* olsaydı demekten alamasam da kendimi, yine de bana muhteşem bir gece yaşatmıştır kendileri.
    (aeolus, 03.09.2007 14:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil