belki ilginizi çeker
  1. · kuçurgan
  2. · i shot the sheriff
  3. · ya ben lan neyse bişey demiyorum
  4. · fenerbahçe
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · aşk
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · hentai
  9. · f1 in türkiye de yapılması

1 ekim 2009 fc sheriff fenerbahçe maçı  

sayfa  / 2
  1. fenerbahçe'nin uefa avrupa ligi'ndeki 2. maçı.
    grupta ilk kez deplasmana çıkacak olan fenerbahçe, fc twente mağlubiyeti ardından mutlak 3 puan almalı...

rakip zayıf gibi görünüyor ancak s. bükreş ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı... dişli çıkabilir.
    (elpinoras, 19.09.2009 18:43 ~ 18:59)
  2. önceliğimiz türkiye ligi olduğundan fazla siklemeyeceğimiz maç olacaktır.
    (bkz: ya ben lan neyse bişey demiyorum)
    (ambrassador, 19.09.2009 19:12)
  3. twente maçından farklı olacağını düşünmediğim maç.. ne de olsa takımın başında daum, sağ kanadında kazım var!
    (kowalski, 19.09.2009 19:13)
  4. maç gazoz kupası maçı olduğundan önemi yoktur. zira fenerbahçe'nin alamadığı her kupa gazoz kupasıdır kendilerinin gözünde.
    (dying brokenhearted, 19.09.2009 19:23)
  5. twente maçında gördük ki çok da kolay geçmeyecek üç ihtimalli maçtır.
    (lapatos piços, 19.09.2009 19:47)
  6. fenerbahçe'nin kör topal giden futbolu ile dahi galip gelmeyi bileceğini düşündüğüm karşılaşma. moldova'nın özerk bir bölgesinin takımıymış falan. sanmıyorum ki fener'e kafa tutabilsin.
    bu arada amblemleri çok güzel bu şerif takımının.
    önemli ekleme: fener havada karada alır diyordum ama daum, 1 puan iyi sonuç olur diye açıklama yapmış. bu laftan sonra ben de şüpheye düştüm. izleyip görelim en iyisi.
    (regulus, 30.09.2009 04:17 ~ 04:26)
  7. http://www.fenerbahce.org/...

daum'un "1 puan güzeldir" dediği maç.
    (elpinoras, 30.09.2009 18:18)
  8. eğer fenerliyseniz ve kurtlar vadisini sevmiyorsanız bu akşam gerçekten kötü...
    kurtlar vadisini seviyorsanız ise sorun yok, onu izlersiniz ve akşamınız keyifli olur.

not: daum'un bu maça ne kadar önem verdiği; guiza, gökhan ve dos santos gibi üç asını istanbulda bırakmasından belli. yoksa iki yıl önce inönüde canlı ve iki hafta bükreşteki maçını televizyondan izlediğim sheriff'i havada karada yeneriz.
    (yannis, 01.10.2009 13:10 ~ 14:56)
  9. d-smart'ın kulağını deli gibi çınlatacağım maç,.
    (madrigal, 01.10.2009 13:15)
  10. fenerbahçemizin kazanmak zorunda olduğu karşılaşmadır.
    (lapatos piços, 01.10.2009 13:26)
  11. görüldüğü üzere guiza'nın ilk 11de forma şansı bulamadığı maçtır. candır. izlenmelidir.

sheriff

namaşco
    da costa
    volkov
    verbetchi
    tarkhnishvili
    erokhin
    balima
    rouamba
    tsynya
    rodrÌguez
    kuchuk

fenerbahçe

volkan d.
    önder
    lugano
    bilica
    carlos
    kazım
    cristian
    emre
    uğur
    alex
    semih

hakemler: aleksander stavrev, ljubomir krstevski, marjan kirovsi
    (lapatos piços, 01.10.2009 13:29)
  12. güiza isimli futbolcu oynamayacağından mütevellit seyredeceğim müsabaka (olsa da izlerdim tabii ama acuk isteksiz olurdum sanırım)*. kanser olma ihtimalimiz epey düştü nitekim. diğer eksiklerimiz ise gökhan gönül ve andre santos. hepsinin son zamanlarda formsuz olduğu düşünülecek olursa aman dedirtecek eksikler olmadığı söylenebilir. zaten daum'un ve başkan'ın uefa'da aman diyeceği de yok. hangi akla hizmetse, bizim açımızdan pek sklenmeyen bir lig avrupa ligi. yeri gelmişken, bu akla sahip olanlara da saygıları bir borç biliriz efeem...

kaynaksız, tahminime göre kurduğum muhtemel 11 de budur:

........................semih...................................
    ............................................alex..................
    vederson..................emre....................kazım
    ...............................cristian...........................
    r. carlos.........bilica........ lugano......m. topuz
    .............................v. demirel.........................
    (marsh, 01.10.2009 13:30)
  13. maçın oynanacağı yer için;

(bkz: kuçurgan)
    (korialstrasz, 01.10.2009 19:52)
  14. tüm fenerbahçe'lilerin galibiyet için izleyeceği fakat teknik direktörün daha maça başlarken beraberlik amacı ile çıkacağı maç. yazık lan bize. böyle ufak düşünen korkak bir hocamız var. beraberlik güzeldir diyen bir teknik direktörün varsa futbolculardan ne kadar hırs bekleyebilirsin ki. ilk defa fatih terim'i fenerbahçe'de istedim bugun.
    (hakkibulutun siyah noktalari, 01.10.2009 20:08)
  15. bu euro futbol denen kanal çıkmadan önce biz 200 milyon verip spor paketi aldık arkadaş. bu euro futbol kanalı çıkınca bütün maçları burada gösterir oldular. bu kanalı açtırmak için bi 200 milyon daha verecekmişiz. ulan böyle bir hortumculuk başka hangi memlekette var ya. allah bin bir türlü belanızı versin demekten kendimi alamıyorum şu anda. çok doluyum arkadaş. kanal bulamayınca peder bana patladı. evde kuşak çatışması var. kendisi fenerli ben beşiktaşlıyım. işten gelip maç izlemek isteyen adamın keyfini kaçırıyorlar ondan sonra biz çekiyoruz kendilerini. böyle kaderin amınakoyim ben.
    (birdy39, 01.10.2009 20:47)
  16. fenerbahcenin yine rezil oynadığı karşılaşma. lan bunu yenin bari. an itibariyle 0 - 0 ve her zamanki gibi pozisyon yok.
    (panavision, 01.10.2009 20:50)
  17. ilk yarı 0-0 bitti, atak yok pozisyon yok sıkıcı bir maç.
    (madrigal, 01.10.2009 20:51)
  18. ayrıca semihin bir golü sayılmamıştır
    (panavision, 01.10.2009 20:52)
  19. fenerbahçe'nin sabaha kadar oynasa gol falan atamayacağı maç.. tam bir daum takımı olmuş bu takım.. avrupa ikinci planda, türkiye'de mahalle takımı gibi rakiplere karşı alınan galibiyetlere sevinen bir teknik direktör.. kesinlikle bu takımın avrupa maçları izlenmemeli.. vakit kaybından başka bir şey değil.. ben de daum'a sormak istiyorum; ''sen hiç hayatında avrupa başarısı gördün mü?''
    (kowalski, 01.10.2009 20:55 ~ 20:55)
  20. neden böyle bilinmez ama alınması şart olan maç.
    (by eldat, 01.10.2009 21:04)
  21. gol alex asist semih 1 - 0
    (panavision, 01.10.2009 21:11)
  22. bu kadar önemli bir maç için gerek medyanın gerekse sözlüğün neden bu kadar az ilgiye sahip olduğunu anlamış değilim
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 01.10.2009 21:40)
  23. fenerin 1-0 yendiği karşılaşma
    (panavision, 01.10.2009 21:53)
  24. ilk 30-35 dakikasını izlemediğim, sonrasını ise takip ettiğim maçta resmen futbolcuların oynadığı oyundan ben utandım. başka da bir şey diyemiyorum. ne yaptı ki bu taraftar size?
    (is there something to do, 01.10.2009 21:55)
  25. daum un "avupa 2. plandadır asıl hedefimiz süper lig şampiyonluğu olacak" söyleminin bizzat sahadaki gölgesi olmuştur bu maç.ilginin az olmasını ise fenerbahçe nin favori olmasına bağlıyorum.her ne kadar favori gibi oynamadılarsa da.
    (helvacıoğlu blok flüt, 01.10.2009 22:00)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil