blog doldurma konusunda üstad mertebesine ulaşmış, kelime oyunlarının ustası bir insan. blog notu olarak insan çok hayvan bir insan denmektedir. okudukça müptelası olursunuz. mutlak suretle göz atılması gerekmektedir.
her gün yeni birşey yazmış mı diye bakmadan edemediğim. aynı anda hem gülmekten yerlere yatırıp hem kalbimi acıtabilen. bir blogger'dan çok daha fazlası ve tahminimce çok iyi yerlere gelebilecek kabiliyete sahip kişi. özgür gorecki.
birçok yerde bu nicki gördüm. karışık, tuhaf bir nick gibi göründüğünden özgün bir şey sandım. (örn. gf45w6tp'den ne anlıyorsanız, onun gibi)
dedim, "eleman ne internetsever biriymiş, her yere üye"...
oysa ki, geçen gün bu nickte bir "özgür" yazdığını gördüm. evet sayı-harf karışımı bir "özgür" yazıyor.
demek ki, tek kişiye ait değilmiş. bu girinin ana fikri bu oldu.
tamam arkadaşlar. dağılabilirsiniz. tatil.
alt üst planları eden adam. izini bulsam evlenme teklif edicem. blogspot'un hayatında muhtelemen yaptığı ilk ve en doğru şey, "bi de şöyle bi blog var göz atın" mealinde bi şey yazarak beni bu blogla tanıştırmasıdır. artık kendi kendini imha edebilir, gerçi edemez, ederse okuyamam çünkü.
blog selebiritisi adam. öyle böyle değil. bi de sinir bozucu bi sinek besliyo blogunda. çok küsel çok. hastasıyız.
lakin kebap monitörde diil, mangalda pişer özgür'cüm.