belki ilginizi çeker
  1. · hariçten gazel
  2. · akp
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aylin aslım
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · ugg
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  6. · dinde zorlama yoktur
  7. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  8. · sunay akın
  9. · eski sevgilinin telefon numarası

029ur  

1. blog doldurma konusunda üstad mertebesine ulaşmış, kelime oyunlarının ustası bir insan. blog notu olarak insan çok hayvan bir insan denmektedir. okudukça müptelası olursunuz. mutlak suretle göz atılması gerekmektedir.

http://029ur.blogspot.com/
    (troke, 06.05.2006 00:26)
  2. her gün yeni birşey yazmış mı diye bakmadan edemediğim. aynı anda hem gülmekten yerlere yatırıp hem kalbimi acıtabilen. bir blogger'dan çok daha fazlası ve tahminimce çok iyi yerlere gelebilecek kabiliyete sahip kişi. özgür gorecki.
    (cherryblossomgirl, 23.09.2006 05:22)
  3. sitenin altındaki özlü söz ve sahibi beni benden etmiştir.
    (hansvoralberg, 23.09.2006 09:14)
  4. birçok yerde bu nicki gördüm. karışık, tuhaf bir nick gibi göründüğünden özgün bir şey sandım. (örn. gf45w6tp'den ne anlıyorsanız, onun gibi)
    dedim, "eleman ne internetsever biriymiş, her yere üye"...
    oysa ki, geçen gün bu nickte bir "özgür" yazdığını gördüm. evet sayı-harf karışımı bir "özgür" yazıyor.
    demek ki, tek kişiye ait değilmiş. bu girinin ana fikri bu oldu.
    tamam arkadaşlar. dağılabilirsiniz. tatil.
    (tabudeviren, 15.02.2007 23:05)
  5. (bkz: senin ellerin mouse kokuyor)
    (işin esprisi, 26.02.2007 04:08)
  6. (bkz: halka küpe takmam halk daha iyisine layıktır)

(bkz: paçoz bölünme)

gibi akıl karı konu başlıklarının yegane mimarı bir garip fani.. özletti bre kendisini iki lafın belini kırmayalı..
    (yerdengelen, 05.09.2007 12:33 ~ 06.09.2007 22:03)
  7. hariçten gazel'in 5. sayısında uf be ayrı bir güzel yazmıştır. evet hariçten gazel ' de yazmaktadır.
    (karakutu, 30.11.2008 21:58)
  8. alt üst planları eden adam. izini bulsam evlenme teklif edicem. blogspot'un hayatında muhtelemen yaptığı ilk ve en doğru şey, "bi de şöyle bi blog var göz atın" mealinde bi şey yazarak beni bu blogla tanıştırmasıdır. artık kendi kendini imha edebilir, gerçi edemez, ederse okuyamam çünkü.

blog selebiritisi adam. öyle böyle değil. bi de sinir bozucu bi sinek besliyo blogunda. çok küsel çok. hastasıyız.

lakin kebap monitörde diil, mangalda pişer özgür'cüm.

- kaç yaşındasın?
    +fatih'in istanbul'u fethettiği yaştayım.
    - oooğğ 1453 yani...
    +hay mnakoduumunsalaa...
    (cant a thing with ashes, 22.06.2009 16:32 ~ 16:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil