|
|
- günün başlangıç anı.
- günün hem başlangıç hem de bitiş anı *
böyle spesifik bir şey.(kunduz, 06.05.2007 22:10 ~ 22:12)
- (bkz: gece yarısı)
(bkz: @1279550)(thor, 06.05.2007 22:10 ~ 22:12)
- sol framein dönüm noktası, kendini yenileme, resetleme anı.
- bu gece sol frame christina, var mısın yok musun falan diye o kadar kirlendi ve o kadar gözüm yoruldu ki, bu an itibariyle temiz bi sayfa açılsın ve herşeyi unutalım istiyorum. çok sarhoştuk, ne yaptığımızı bilmiyorduk diyelim birbirimize, eski yaşantımıza geri dönelim. lütfen.
üzgün not:olmuyor, olamıyor.
- karanlıkta gözüne ışık tutulmak suretiyle basılan 2 kedi...
- (bkz: reset)
(bkz: kronometre)
(bkz: bios pili)
(bkz: saatli bomba)
*
- yan yana duran iki tuvalet
- merdivende cam ayakkabını unuttuğun gece; beyaz atların farelere, sürücünün bir kediye, arabanın balkabağına, elbisenin günlük kıyafetine dönüştüğü hatta prensin bile değişime uğradığı ve büyünün etkisini kaybettiği gece yarısı vakti…
(bru, 20.10.2008 12:03 ~ 12:16)
- o anı bilgisayarınızın saatinde veya kol saatinizde yakaladığınızda, bir dakika boyunca kendinizi özel bir zaman ve mekanda hissettiğiniz saattir. geçmek bilmez saniyeler saat 00.01 olana dek ve bir dakikanın bile aslında ne kadar uzun olduğunu anlarsınız...
- lise dönemimizde her gece saat 12yi vurduğunda mersin radyosu radyo akdeniz bu parçayı çalardı, beklerdik, dinlerdik, güzel günlerimizdi o zamanlar..
... bari sen her gece yorgun sesiyle
saat on ikiyi vurduğu zaman
beni unutma
... sen de karanlığın sustuğu yerde
beni unutma
... ve bahçende yorgun bir kuş görürsen
beni unutma
(bkz: beni unutma)
(bkz: selda bağcan)
(bkz: ümiy yaşar oğuzcan)
- sözlüğün gusüllendiği an.
- bazı rivayetlere göre "biri seni düşünüyor " anlamına gelmekteymiş. ben onların yalancısıyım. 21:21, 08:08 gibi örnek verilebilir. saatiniz de bu dakikaları yakalıyosanız bilin ki biri sizi düşünüyor olabilir..valla ben onların yalancısıyım. ama gözüme çarpınca böyle dakikalar, düşünmeden edemiyorum açıkçası doğru mu değil mi diye.
- itü sözlük yazarlarının merakla beklediği an. öyle ki sol framein donmasına sebebiyet vermiştir ya da benim internet bağlantım çok rerörörö.
- (bkz: şu an)
- (bkz: sevgilim şu an beni düşünüyor)
|