sözlükte online gözükenlerin %25'ini içinde barındıran oda olmakla birlikte, geyik yapmaktan sözlüğe yazılanları okumayı ve bir şeyler yazmayı etkilemektedir kesinlikle. fakat orada oluşan beyin fırtınalarının sonucu olarak da yeni başlıkların doğuşuna canlı canlı şahit olunabilirlik potansiyelini düşündükçe, bu oluşum sebebiyle heyecanlanmıyor da değilim. her ne kadar özel mesaj opsiyonu olmasa da; girilip bir iki laf edilesi mekandır.
"error: the server returned the following http status: 502.." şeklinde tam bir sayfa dolusu hata verip (3 kez), "tamam" deyince en son "refresh etmeyi deneseniz?" şeklinde ayar da veren bir yapıymış bu.
belli bir kadroya sahip tanışıp kaynaşmaya yarayan sözlük fasilitesi..toplasan en fazla 20 kişi olur nüfus..bu yüzden de tanışıp kaynaşma kısmı pek nadir gerçekleşmektedir..
mirc günlerini anımsattı bana,eskiden tek popüler server vardı,herkesi orada bulmak mümkündü.güzel günlerdi.
sonradan superonline server'ını kapattığını mirc sevdalıları sudan çıkmış balığa döndük.
şimdi o tadı biraz olsun yakalayabileceğimiz bir yer olmuş,sağolun.
bu aralar ilk günlerdeki hareketliliği yoktur. geçen bir girdim, baktım kimse yok. ben de ayıp olmasın diye kendi kendime chat yaptım (neye veya kime ayıp olacağı hususunda halen kararsızım). güzel oldu lâkin. "abazan muhabbeti yapmayın" diyen yok, "am göt sik meme demeyin" diyen yok... salla ortalığa... âlâ... mis...
sabahtah beri şu mesajın kopyalanıp yapıştırıldığı sözlük şeysi.
<ximxili> <nickim tam 50 karakter olsun diye inanilmaz kastim> <ximxili> <nickim tam 50 karakter olsun diye inanilmaz kastim> <nickim tam 50 karakter olsun diye inanilmaz kastim> <otomatik kapı> <palanthaser> <chixculub> <pushitonmeshitonme> <phoseptic> <chixculub> <nickim tam 50 karakter olsun diye inanilmaz kastim> <pushitonmeshitonme> <panavision> <chixculub> <muse> <chixculub> <ximxili> <lucifer> <nickim tam 50 karakter olsun diye inanilmaz kastim> <theone> meavi yi gören, akustik 2 de sahne alması bizi sesinden mahrum etmemesi için baskı yapsın.. hatta girişte bu mesaj görünmezse falan arada copy paste atın canlar :* the reincarnated