|
|
- inşaat adlı filmin başrol oyuncusu. sultan makamında da yüksek bir performans sergileyerek seyircisine kendisini izletmeyi bilmiştir bu şahıs. aslen iyi bir tiyatrocu.
- türk sinemasının yeni prenslerindendir.severek izliyoruz.
- şiir gibi konuşan, pis sakalın yakıştığı nejat işler, uğur polat ve fikret kuşkan ekolünün üyelerinden.
(bkz: anlat istanbul)(ahpab, 06.04.2005 14:01)
- günay karaca nın eski eşi , bir kız çocuk babası oyuncu .
inşaat , anlat istanbul , eğreti gelin gibi filmlerde oynamış , televizyon ekranlarına ilk olarak bülent inal la oynadığı ''azad'' dizisiyle çıkmış , akabinde yılan hikayesi , sultan makamı ve gönül dizileriyle ekranlara gelmiştir .
- (bkz: mucizeler komedisi)
(bkz: şeytan)
- 30 haziran 1973 doğumlu gönül, arka sokaklar, savcının karısı, canın sağolsun, anlat istanbul, gülizar, kayıp aşklar, bir aşk hikayesi, eğreti gelin, inşaat, sultan makamı, azad, yılan hikayesi, affet bizi hocam, köşe kapmaca yapıtlarında birbirinden farklı rolleri başarıyla oynayan müjdat gezen sanat merkezi tiyatro bölümünden eğitim almış pamela spence' in klibinin sonunda "gülme gülme!" demesi ile birçok kişinin yarılmasına sebebiyet vermiş; değerinin bilinmesi gereken tiyatrocu, oyuncu.
(deulu, 24.08.2006 13:18)
- (bkz: @1344663)
- mucizeler komedisinde şarkı söylerken gizlice mükemmel bir tom waits taklidi yapmış ve ağızları açık bırakmış çok yetenekli oyuncu. "işinde daha seçici ve titiz olsa efsane olur"gillerden.
- "arka sokaklar" adlı diziyi belki de tek izleme sebebim olan aktör...
ayrıca (bkz: hakimiyet)
- mirkelamın klibindeki pezevenk rolüne inanılmaz yakışabilen insan karakteriyle ilgisi olduğu sanmakta olduğumdan değil tamamiyle estetik açılardan ele almışlığımdan söylemekteyim zira o sakal ve kaşlarını kullanmaktaki yetisiyle oldukça oturmaktadır role.
- (bkz: kestaneci)
peşin edit: ixir reklamı idi yanlış olmasın.
- delikanlı tavırlı rollerde, misal arka sokaklardaki, rolünü o kadar iyi yapıyor ki, beni kendine kıl etmeyi başarıyor. hani, sanki gerçekten de öyle maço, delikanlı, nara atan bir insanmış gibi geliyor, sinir oluyorum ona.
allahtan inşaat' ı da izledim, ve sudi'yi de biliyorum. hani şu amele olup da 29 yaşında olan.
- (bkz: sultan makamı)
- soyadı nedeniyle artvinli olduğunu düşündüğüm, öyle olması halinde hemşerilik damarından karizmasından kendime pay çıkarttığım, her rolün hakkını sonuna kadar veren hakiki aktör.
- inşaat filmindeki rolü ile sempatimi kazanmış oyuncu.
- oynadığı filmler ve dizilerde rolünün hakkını verebilen ve daha da iyi işler yapacağına emin olduğum aktör..
(minti, 13.11.2007 17:22)
- nedenini bilmediğim bir şekilde, her izleyişimde sadri alışık'ı hatırlatan oyuncu.
(kobalt, 20.03.2008 15:06 ~ 15:11)
- eşi günay karaca ile pamela yüzünden boşandığı dedikoduları zamanında ayyuka çıkmış ve aile kavramı gözünde hayli yüksek mertebelerde olan beni az birazcık hayal kırıklığına uğratmış, başarılı oyuncu.
- artık trt1'de izleyeceğimiz komedi dükkanında ayrılan salih kalyon'un yerine gelen yetenekli oyuncu.
- arka sokaklar çok sevdiğim bir dizi olmamasına karşın lösemili oğlunu mütakiben saçlarını kestiği sahne harikaydı. gerçek bir oyunculuk vardı orada. izlediğim hiçbir yerde beni hayal kırıklığına uğratmadı.
yılan hikayesi'nde erkan ağa'nın peşinden koştuğu anlar meşhurdur. tatlı adam kısacası.
- komedi dükkanında hep kalsın dediğimiz muhteşem oyuncu.
- 80 sonrası medya tarafından yaratılmaya çalışılan "yılmaz güney"lerden biri. röportajlarından görüldüğü kadarıyla bu çakma yılmaz güney'lerin hepsinin içi boştur. biri şunlara yalnızca "çirkin aktör" olmakla yılmaz güney olunmayacağını anlatsa keşke.
- nedense arka sokaklar'da pendik - kadıköy hattı minibüs şöförü gibi giyinen adam.deri ceketler fln.
- son günlerde vodafone reklamı ile her izleyişimde gülümseten oyuncu. bunda "güllü" rolündeki arkadaşın da payı var elbette (özellikle de "efendim" deyişi). her ikisine de gönülden tebrik..
|