|
|
- parasızlıktan kaliteli yere gidemediği için ben aştım o trendleri deyip muhallebiciye kız götürmesiyle beni kopartan avrupa yakası karakteri..
- avrupa yakası'nın süper karakteri.
- bugün vapurla eve dönerken tanışma fırsatı bulduğum yetenekli oyuncunun (bülent polat) canlandırdığı sitcom karakteri
- bugün ki bölümde manken hastalığına yakalanarak bizi gülme krizlerine sokmuş olan üstün yetenek.hele başında kitapla gezmesi ve kağris yapması yokmu...* * *
- gelenekselden evrensele geçiş üzerinde bulunan avrupa yakası'nın sevimli ofisboyu.
- yüksek sesli düşünceleri ile çoğu insanın takdiri kazanmış avrupa yakası karakteri..
- entel odacı * yaran karakter, bir bakıma doğu batı sentezi.
- gizliden gizliye aslı*'ya aşık olduğundan, sürekli cemi kötüleyen ve aralarını bozmaya çalışan, her ofise lazım officeboy.
- aslında iki insanin arasına girmekten hoşlanmayan, *ancak her fırsatta cem ile ilgili aslıyi dolduran karakter
- avrupa yakası dizisindeki karakterinde tamamen bir deniz akkaya hayranıdır..
- avrupa yakası bir plato yapımı olduğu için okuduğu bilimum kitabın da plato yayınlarından çıkmış olması acaba rastlantımıdır, gerçekten okuyomudur o harika kitapları dedirten, bu sıralar da küçük ev aletleri reklamlarında gördüğümüz kişilik.
- "anam anam anam diyeem ben saaaaa" repliğiyle bizi bizden alan karakterdir.
- selin karakterini en iyi idare eden fatoş karakteriyle kanka olacak yapıda cemin dallama olduğunu düşündüğünden olsa gerek aslı adına çok üzülen yaprağı adam edip kendi menziline çekmeye çalışan şahane bir karakter.
- burhan abi'nin şehşut şeklinde hitap ettiği caz bar'ın halkla ilişkiler sorumlusu karakter.
- (bkz: mert)
(bkz: karizma)
(bkz: sempatik)
(bkz: seksi)
- (bkz: şesut)
- moda yazarı olup olmadığını tam olarak çözemediğim karakter
- avrupa yakasında sevmediğim tip. bülent polataa lafım yok adam iyi oyuncu.
- şesu gibi adamlar vardır çevrede. her ne kadar şesu dizide sevimli görünsede kötü yanlarına dikkat edilince -ki çok sevimsiz huyları var- insanın sinirini bozan tiptir. arkandan türlü oyunlar yapar senle çıkarı için takılır kendini zorla bi kalıba sokmaya çalışır halbuki doğal davransa herkes tarafından kabul görcektir.
(albina, 02.08.2006 17:22 ~ 17:25)
- şehsuvar'ın kısaltılmışı.
avrupa yakası'na renk katan, beni gülmekten öldüren en önemli karakterlerden biri.
- aslen tunceli'li olan oyuncu.
- avrupa yakasını avrupa yakası yapan en önemli karakterlerden biriydi. özellikle burhan altıntopla atıştığı bölümler kırıp geçirmiştir. diziden ayrılması hepimizi yasa boğmuştur.
- şaşı bir kediye en çok yakışan isimdir.
|