|
|
- akıldan geçen geçmiş zamanlı bir projenin şimdiki zamanda başkaları tarafından uygulanır olduğunun görülmesi durumunda söylenebilecek söz.
(giberling, 06.03.2004 14:27 ~ 11.08.2004 23:46)
- vizontele tuuba'da deli emin repliği.
(chete, 06.03.2004 14:29)
- arkadaş ortamında bu aralar çok tutan bir replik.
- insanı hadi lennn diye haykırmaya iten cümle
- ülkemizde japonlar yapmış abiden sonra en çok söylenen cümle.
(reino, 16.03.2004 21:48 ~ 17.03.2004 10:49)
- aklına gelip gidenin çok olduğu zeka küpleri(!)nden duymaya alışık olduğumuz söz
- yemeksepeti.com yayına başladığında tembelliğime kızdığım ve kendi kendime söylediğim cümle.
- "şerefsizlerin aklına ihtiyacımız yok" şeklinde yorumlanacak cümle. **
- vizontele tuuba da değil vizontele de (yani birinci filmde) deli eminin ''radyonun resimlisi'' için söylediği cümle.*
- şerefsizlerin aynı zamanda zeki olduklarını düşünmemizi sağlayan cümle
- (bkz. şerefsizim benim de aklıma gelmişti)
(mavio, 24.08.2004 18:47)
- (bkz. şerefsizim benim aklıma gelmişti insanı)
(mavio, 24.08.2004 18:57)
- (bkz: şerefsiz amirim)
- -emrah koş ananı s...
+şerefsizim aklıma gelmişti amca(hysteria, 15.04.2007 00:43 ~ 16.04.2007 18:05)
- l'hospital kuralı.
limiti henüz bitirip(ki muhtemelen trigonometrik fonksiyonların limiti ile biter) türeve adım atınca aklıma gelmişti. türevi biraz aha pekiştirip buna benzer bir yöntem ortaya atıp hava atmayı aklımdan geçiriyordum. belki hocalar da bu parlak fikrimi not defterinde de değerlendirebilecekler, benim koltuklarımı kabartacaklardı. ta ki bu teoremi görene kadar. hatta onun türevin apayrı bir konusu olduğunu görünceye kadar.
- vizontele filminde yılmaz erdoğan'ın canlandırdığı deli emin karakterinin, güzel fikirleri, teknolojik icatları ilk duyduğunda söylediği cümle.
format olarak hafif pos bıyık altı tükürük saçımlı bir "şerrrreefffsiziimmm benim aklıma gelmişti." şeklindedir. hakkaten de aklına gelmiş olabilir. ve bu duyguyu bilirim, zamanında dayımla geliştirmeye çalıştığımız ışıklı nike ayakkabının patentinin başkaları* tarafından alınması sonucu eşe dosta konu açıldığında bu lafı çok söylemişizdir.
"yoov şerrefsiziz bizim aklımıza gelmişti"... tamam bastıkça yanıp sönenini icat edememiştik ama nike air in şeffaf tabanına sabit kırmızı led entegre etmiştik. 2-3 ayımız* olsaydı onu da yapardık, iş değil...
biz ailecek zaten;
hepimiz macgyver ız hepimiz şerrefsiziz...(draco, 30.06.2008 11:30)
- windows vistanın flashdiskleri ram benzeri kullanan readyboost muhabbedini gördüğümde içimden de değil dışımdan söylediğim söz
|