şehremini lisesi 

adana çık aradan

1. zaman içinde düz lise, yarısı süper yarısı düz lise ve son olarak sanırım anadolu liseli oldu ya da olacak. çapada bulunur bu okul, yanında kız lisesi vardır bir tane, hoş okulda da yeterince kız vardır zaten. össye hazırlanırken baya arkadaşım vardı bu okuldan. heh bi de bordo giyerlerdi bizim gibi.
    (bkz: esenler ibrahim turhan lisesi)
    (mys, 13.12.2005 17:06)

2. liseler arasında;spor,bilgi bakımından üst seviyeli lise...
    (karde, 13.12.2005 17:16)
  3. (bkz: ata özer)
    (pa, 02.01.2007 14:36 ~ 14:37)
  4. sanatçı, tiyatrocu, şarkıcı, sporcu birçok ünlü mezunu olan eski okulum..

(bkz: şebnem dönmez)
    (bkz: gülşen)
    (bkz: vatan şaşmaz)
    (bkz: süheyl uygur)
    (bkz: behzat uygur)
    (bkz: burak kut)
    (bkz: yetkin dikiciler)
    (bkz: emre belözoğlu)
    (bkz: tamer tuna)
    (bkz: semih erden)
    ilk akla gelenlerdendir..

arıca (bkz: http://www.sehremini.org)
    (pa, 02.01.2007 22:50 ~ 06.01.2007 01:22)
  5. süper lise kısmının bi vakitler istanbul'daki en iyi süper lise olduğunu duymuştum.
    (nanelimon, 02.01.2007 22:52)
  6. bu sene düz lise öğrencilerini uğurlayacak, efesten ülkerden adam toplayamayarak spordaki üstünlüğünü yitirecek okuldur.
    (vidanjör, 07.01.2007 11:04)
  7. 2007'de 24 haziran'da geleneksel makarna günü'nde tüm mezunlarını ve öğretmenlerini buluşturacaktır..
    (pa, 14.06.2007 17:35)
  8. ata özer in müdürlük yaptığı zaman diliminde disiplin manyaklığı konusunda çığır açmış okuldur. spor alanındaki başarıları bünyesindeki sporcu sınıflarına bağlıdır. şu sıralar ne durumda bilemiyorum.
    bütün abukluklarına rağmen geçirilen seneleri uzun süre aratır.
    (morado, 14.06.2007 17:44)
  9. çapa anadolu öğretmen lisesi'nin karşısındadr. 2006'da süper bölümünden mezun olduğum içinde çok saygı duyduğum hocalar olan lisem. ata özer sayesinde disiplin çılgınlğı hat sewiyede olan bi zamanlar istanbul'un en iyi süper lisesi ünvanını baya elinde tutmuş olan öğrencisine pek çok şey katan ancak mekan olarak konumunu oldum olası beğenmediğim ama öslediğim bana güsel dostlar kazandırmış okulum. ata özer sayesinde öğrenciler bahçedeki banklara bile saygı göstermek zorunda ki ayağınla bassan yandın (gördüm biliyorum )... ayrıca -benim dönemimde en azından- öğrencilere bulaşmış bir proje hazırlama manyaklığı vardı hala varmı bilmiyorum...
    (bkz: şehremini anadolu lisesi)
    (innoitus, 19.08.2007 03:52 ~ 03:55)
  10. sanıyorum galatasaray spor kulübü altyapısıyla işbirliği içindedirler. birçok sporcu eğitimlerini bu okulda sürdürür, ayrıca okul takımında da oynarlar yanılmıyorsam.

ekleme: pa'nın dediğine göre okul anadolu lisesi olunca bitmiş o dava. önceden öyleymiş.
    (sycrone one, 19.08.2007 13:15 ~ 14:19)
  11. dilek kutusu vardır okullarda, öğrenciler hocalarının yüzüne söyleyemedikleri isteklerini yazarlar bu kutuya atarlar, hocalar değerlendirir fln..
    ata özer diye tabir edilen üst insan şehremini lisesi'nde müdür iken o dilek kutusunun tepesine kamera koydurup yazıyı yazan hangi öğrenci diye tesbit edip odasına çağırıp saatlerce fırça çekiyordu..
    yine ata özer istanbul il milli eğitim müdürü olduktan sonra her okulda dilek kutusu bulundurma mecburiyeti getirmiştir.
    tepesine kamera mecburiyeti de getirmiş midir o konuda bilgimiz yok..
    (pa, 09.01.2008 20:59)
  12. bir nevi "yönetmenin yatağı".
    (guanoapes, 09.01.2008 21:04)
  13. şe şe şe si si si şehremini lisesi diyede bir tezahüratı vardı.
    (zogo, 05.02.2008 23:32)