5.nesil yazar. sözlükte arada böyle heyecanlar yaşanır. hatta günübirlik heyecanlar bile olmadı değil. genelde de bir şey yazmam haklarında ancak bu sefer yazayım dedim. neden bu sefer derseniz bilmem derim. o kadar da sorgulamayın kardeşim. ha ben yazarsam dünya mı kurtulur, büyük ihtimal evet derim ve megalomanlığın dibine vururum, o ayrı.
her neyse biz devam edelim. belli ki daha önceki nesillerden uçurulmuş ya da hala sözlük ortamında bulunan bir yazarımız tarafından sözlük ortamına fake nick tabiriyle getirilen bir yazarımız bu. yazılarından çok belli bu durum. yok çok kıskanç da böyle şeyler yapıyor, yok birilerinden esinlenmiş çok belli tavırlarını geçersek, açılan başlıklar altındaki giriler çok daha kötü durumda ve daha incelenesi.
bu tür yazarlar genelde başlıklarının altı dolsun taşsın isterler. genelde de bu başlıklar yeni nesiller, sözlük ortamına tam ısınamamış yazarlar tarafından doldurulur. kimseyi suçluyor değilim. bu yazar zaten bunlardan besleniyor, egosunu tatmin ediyor. ne demeye siz de istediğinizi veriyorsunuz. başlığın altında tek bir giri daha olmasa bu yazarın 4-5 günden fazla durmayacağı o kadar bariz ki.
ayar verme çabası içindeki giriler çok daha acınası duruyor başlık altında. asmıyorsunuz ki, besliyorsunuz. "ben de itü sözlük'ün berbat yazarlarındanım" esprisini yapmaktansa bir kez daha megalomanlığın dibine vurarak, sözlüğün en iyi yazarından bir kesit okudunuz diyerek bitiririm bu yazıyı. valla bak.
ey itü sözlük ve onun müstesna yazarları... şu anda nick altına yazdığım şahsı iyi takip edin. zira o, hepimizin üstünde, yüce bir yazardır. yıkar buraları alimallah. o değil de, cidden hoşgeldin ya.
rte türkiye nin ikinci atatürk üdür diyebilecek kadar bilgi sahibi, dinine saygılı olduğunu öne sürüp hortumladığı milyonlar yüzünden ev hapsi cezası verilen mahluk-u şahsıyete * üstad diyebilecek kadar mantıklı, girilerinin eksilenmesini önemsemeyen, propoganda için de birilerinden para ve teşvik almış olabileceği düşüncesi kafama yatan yazar.
o parselleyicilerle kıyaslama yetisine şuursuzca sahip olduğu büyük önderimiz atatürk olmasa muhtemelen yunan dölüyle sarışın, mavi gözlü dünyaya gelecek olan kendini çok iyi bilen(!), "üstad"larıyla fiziksel bir yakınlaşma sonucunda bu hale gelmiş olabileceğini düşündüğüm yazar.
(bkz: abilerin evine topu kaçmak)
(bkz: inşaata topu kaçmak)
(bkz: topun müsait bir tarafa kaçması)
kayser sozer çizgisine yaklaşmaya başladıkça daha eğlenceli olan yazar. bunun birilerinden aldığı teşvik, hatta parayla* bir ilgisi var mıdır bilemiyorum.