|
|
- 3d look olarak da tanımlayabiliriz, alıştıktan sonra görmesi maksimum 3 saniye alır, bilgisayar destekli fotoğraf harikalarıdır.
- dergiler, gazeteler derken çıktığı dönemde olay yaratmış, aha hatun dercesine aha gördüm muhabetlerine neden olmuş, bir grup insanın* ise inadına kesinlikle göremediği resimlerdir. kendi aralarında zorluk dereceleri vardır. bir kısmını en kör adam bile görürken, bir kısmını görmek içni cidden şaşı olmak gerekir.
- bir zamanlar kasıp elle çizdiğim 3 boyutlu resimler
- hasan hüseyin ceylan
portreden bakınız lütfen.(felis, 25.10.2004 21:11)
- (bkz. http://papatyanet.tripod.com/...)adresinden bi kaç tanesine ulaşılabilen hede.
(skubidu, 25.10.2004 21:30 ~ 21:32)
- banner'ı korkutan başlık.
- bir tür bulmaca..doğru düzgün bakıldığında bir boka benzemeyen şekiller gösteren,ancak şaşı bakıldığında üç boyutlu bir şekil karşınıza çıkaran resim..gözünü sevdiğimin memleketinde zaten düzgün baktığımızda da şaşırıp dehşete düştüğümüz şeyler olmuyor mu a gözünü sevdiklerim..
- (bkz: şaşı baktım lakin şaşıramadım)
- olayın mantığını merak ettiğim ama insanın içinde çocuksu bir merak oluşturan hede...
(okang, 14.01.2006 21:04)
- tek göz kullanılarak yapılamayacak hâdise.
- hayatım boyunca hiçbir zaman o alaca bulaca görüntüler dışında bir şey görmeyi başaramadım.. içimde de bunun ezikliğini taşıyorum, evet..
(bkz: yoksa ben zurna mıyım)
- bir bok göremeyen kesimler, "keşke bir bok görenler ne gördüklerini söylese de bizde aydınlansak" şeklinde düşünceler içindedir.
- - böyle derine bakacaksın abi. resmi hisset.
- evet. hissediyorum.
- ne görüyorsun?
- resim mesim yok bunda olum. sahte bu para!
- ataya saygısızlık ediyorsun ama!
- olum o parayı bulacaksın. sana iki gün mühlet!
- bide şu 35 ytl'lik banknotu deneyelim! bak peri bacaları.
- bir grup insanın kesinlikle hiçbir bok göremediği resimlerdir. fazla ısrar etmemek gerek. insan bir şey görmüyorsa, görmüyordur.
- (bkz: şaşı bakıp şaşırma sabrımızı taşırma)
|