|
|
- ilginç insan , garip hoca. kardeşi için (bkz. fikret balta)
- fortran dersi veren öğretim görevlisi
(okang, 11.04.2004 19:38)
- derse girdiğinde yaptığı don toplama hareketiyle hayretler uyandıran ,ilginç şahsiyeti dolayısıyla dikkatle yaklaşılması gereken kendisi kadar dengesiz bir de 2zi olduğunu duyduum acaip itü hocalarından biri.
- anlatılmaz yaşanır..
- bundan bi tane daha olduğunu düşünmek bile ürkütüyo insanı *
- "bana uzak kime yakın olursa olsun" dedirten hoca tipinde bir insan
- (bkz: balta)
- bugün hayatımın en sıkıcı saatlerinden 2'sinin peşi sıra geçmesine sebep olan, ihtiyarlığın dibine vurmuş, laftan lafı açıp saçma saçma şeylerden bahsedip duran, kendi verdiği dersin 6. dönem dersi olduğuna zor inandırdığımız * derslerinden şiddetle uzak durulması gereken zat-ı muhterem
- derste, bir ara mikrofonlardan çıkan o istenmeyen tiz sesi çıkartarak beni irkilten kişi.
- şiddetle uzak durulması gereken bir hocadır kendileri, size zat-ı muhteremin dersinde geçen bir olayı aksettiriyim:
şükrü balta ölçme ve değerlendirme dersinde bir ölçme aletinden bahsetmektedir, daha sonra konuyu ilgi çekici getirmek için (hep yapar böyle şeyleri) ''bayanlar bilir, kuyumcularda kullanılır bu ölçme aleti'' der. hocamızın bu nükteci halinden cesaret alan şakacı bir arkadaşımız arka sıradaki iki kızı göstererek (bi onlar var zaten, olay makina fakültesinde ceryan etmekte) ''hocam arkadaşlara soralım'' der, yüzüne klasik donuk ifadesini oturtan şükrü baltanın cevabı nettir:
sen git evde anana sor
- yaz okulunda akışkanlar veren bir de kendine benzer kardeşinin olduğunu duyduğum hoca
- yeni turizm bakanımımızın feci şekilde benzediği kişi... türkiye'de turizm allah'a emanet...
- makinanın uzun koridorunda bize doğru beyaz önlüğüyle gelirken , yani ters istikamette gidiyordu, selam vermiştik bu adama, daha sonra aynı koridorun sonunda takım elbiseyle görmüştük. bir daha selam çaktık tabi, dumur olup kaç tane var lan bu adamdan diye sorduğumda arkadaşa, abi bu adamın bir de klonu var fen edebiyatta odur bu son gördüğümüz demişti. ilginç özellikleri vardır; şöyle ki, istanbul'daki ingiliz konsolosluğu patlamasında makinanın camları kırılacaktı neredeyse ama bu adam derse devam etmiştir. ayrıca; sınav ve quizlerde kağıtlarıma "shame on you" ve "10 puan veriyorum ama haketmiyorsun" gibi garip ifadeler yazabilen şahsına münhasır zattır kendileri.
- (bkz: @945516)
- kendisinden ders almadım ama girilerle oluşan profiline biraz titan beyazı katmak isterim şükrü hocayla ilgili bir anımı paylaşarak. efendim daha makinadaki ilk günlerim ders programında a501 diyor arkadaş falan da yok ki sorayım mahcup adamım öyle ha dedin mi ha diyemem, millete bakıyorum herkes üçerli beşerli geziyor ulan ne zaman tanıştınız da kanka oldunuz, sonradan öğreniyorum meğer adamlar dil sınavı için bir ay kurs görmüşler itü bünyesinde tabi bi de repeatçiler var ortamlarda onlar 2.0'ın altındaki ortalamanın repeat ettirilmesi uygulamasının sillesini ilk yiyenler oldukları için daha bi başka bağ kurmuş aralarında kader, neyse bu yalnızlığımın ortasında ilerlerken karanlık koridorda açık bir kapı gördüm ve sordum pardon özker neresi oluyo diye, hoca elli atmış metre bana refakat etti ve burası dedi, dokuz sene olmuş neyse mesajım: herkes birbirini idare etsin zira idare tükenmez hazinedir.
- çamaşır/bulaşık makinası reklamlarından çıkmış bilirkişiler gibi sürekli beyaz önlük giyen, bitirme sunumlarında jüri görevi yaparken en lavuk sorularıyla hem öğrencileri hem de hocaları bayan, bir süre sonra jüri başkanının öğrecilere yanıtlama gereği duymamalarını ima ettiği şahıs, ikizinden de kendisinden de hoşlanmam hocalık anlamında
(dbk21, 22.08.2007 18:30)
- (bkz: bestami balta)
(adsız, 22.08.2007 18:49)
- sınavlarında soruları istediğiniz gibi cevaplamadığınızda kağıtları size dağıtınca kişiliğinize göre sinirlenebilir veya kopabilirsiniz. zira kendisi kağıdın o bölümlerine "deli saçması", "özentisiz", "ezber saçmalığı" gibi şeyler yazarak sizi çileden çıkarabilir.
(bkz: yaşadım)
|