ıslak mendil   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. kolonyalı olmayan mendil. ferahlatıcı mendil olarak da geçer. hemen benimseyip devamlı kullandığım icad. kolonyalı mendil gibi yakmaz, kuru da değil. orası güzel zaten
    (mavio, 29.09.2004 15:47)
  2. (bkz: hayat kurtarır)
    (invisibleruh, 29.09.2004 16:06)
  3. uni markalı olanların antiseptik özelliğe sahip olduğu, profesör bir tanıdığım tarafından ispatlanmış olan buluştur.

kullanım alanı çok geniştir. tuvalette kullanabilirsiniz, yada yemekten çıkınca ağzınızı silersiniz, yada terleyince alnınızı, yada makyajınızı temizlersiniz.

insanoğlunun hem d(beeep)ötüne, hem yüzüne sürdüğü nadir buluşlardan birisidir.
    (whopper, 09.03.2005 02:13 ~ 02:13)
  4. ellerinizi yıkayacak imkan bulamadığınız vakit temizlik ve hijyen için birebir olan faydalı icad.
    (delilah, 09.03.2005 23:20)
  5. alkol ve sigarayı manyaklar gibi tükettiğiniz bir günün sonunda bu yaptıklarınızın bilinmemesi gereken bir yere gidiyorsanız * * * ağızdaki kokuyu sakızla giderdikten sonra önce tuvalet,lavabo ararsınız şayet ki bulamazsanız o sırada etrafta açık olan büfe vs. tarzı bi yerden veya kaldırımdaki satıcılardan alacağınız bir paket ıslak mendil ellerinizdeki hatta kafanızdaki kokuyu gidermenize yardımcı olacaktır.
    (culdesac, 02.04.2005 21:58 ~ 22:37)
  6. yemeksepeti.com'dan beri daha bir hayatımıza giren nesne..
    (ava adore, 02.04.2005 22:26)
  7. ümit besen'in efsane şarkısı.

x2
    madem ki bu gece ayrılacağız
    istemem bir daha güneş doğmasın
    madem ki son defa sarılacağız
    gizle göz aşını gören omasın

x2
    nasıl unuturum sevgilim seni
    ölüme götürür hasretin beni
    ıslak mendilini, yırtık resmini
    geri al sevgilim bende kalmasın

x2
    neyleyim doğacak güneşi artık
    neyleyim olacak sabahı artık
    sevgilim biz de mi ayrılacaktık
    git veda etmeden duyan olmasın

x3 hatta x4 artık ne kadar canınız isterse
    nasıl unuturum sevgilim seni
    ölüme götürür hasretin beni
    ıslak mendilini, yırtık resmini
    geri al sevgilim bende kalmasın
    (togisama, 17.11.2006 02:18)
  8. son yılların en büyük icadı.zor durumların büyük kurtarıcısı..
    (woodpecker, 17.11.2006 13:31)
  9. sokaktaki çocuklara sattırdıkları kuru mendillerin yanında alternatif olaraktan bir de ıslak mendil satılıyor. ancak bu dişarıda satılanlara uzmanlar dikkat diyor! çünkü ince,çabuk yırtılanlarda ciddi sağlık problemleri görülüyormuş.özellikle deride tahriş ve egzama bunların başında geliyor.lütfen ucuz ıslak mendil kullanmaktan kaçının!!
    (yalnızlık senfonisi, 17.11.2006 13:40)
  10. ingilizcesi refreshing toweldır. paketin üzerinde ingilizcesini gördüğümde şaşırmıştım nedense...
    (rasputin, 17.11.2006 15:02)
  11. yurtiçi veya yurtdışı mekanlarda, taharet musluğu bulunmayan tuvaletlerde ihtiyaç duyulan mendil.

(bkz: eskiden sanbi mi vardı)
    (bkz: sanbi taharet musluğu)
    (mgn, 17.11.2006 15:41)
  12. kolonyalı mendilin bayık kokusundan sonra insana mis gibi gelen, herşeyi temizleyebilen ,mucizevi icat.
    (gelmir tasartir, 17.11.2006 15:59)
  13. leş gibi kokuları olan mendil cinsi.
    yanında mentollü solo her derde deva kalır.
    (venom, 17.11.2006 16:20)
  14. üzerime dökülen bir kase zeytinyağını lekesiz çıkardığına şahit olduğum, her derde deva mendil.
    (ruya, 17.11.2006 16:36)
  15. başrollerini ümit besen, canan perver, nuri alço, yalçın gülhan'ın paylaştığı 1982 yapımı türk filmi..

filmden can alıcı replikler:

bebeğini en son birkaç aylıkken gören canan: yavrum ben annen, tanımadın mı?!
    annesini en son birkaç aylıkken gören çocuk: mavi ekran

çocuk: baba ağlıyor musun?
    ümit: hayır oğlum, gözüme sigaranın dumanı kaçtı..

ümit'in karısı canan: -buyur mithat abi (çay ikram eder)
    canan'a göz koyan ümit'in yakın arkadaşı mithat: bıktım bu abi lafından !!!
    (bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
    (gudu bet, 06.01.2007 14:37)
  16. ağız silmek için havlu şeklinde olanları kullanmayın, yüzünüzde pamukumsu parçacıklar bırakır, bu nedenle üzerinde 20 adet yazan mavi renkli uni markasını kullanmanız tavsiye edilir.
    (yeşilçam, 06.01.2007 19:13)
  17. nonwoven üretilmiş tekstil ürünlerindendir. üretim yöntemi açısından temizlik bezi ve kadın pedleri, çocuk bezlerinin üst tabakasıyla aynı kategoride yer alır.
    (tırtıklı cips, 06.01.2007 19:18)
  18. annelerin zamanında beyaz sabun+su+küçük el havlusu üçlüsüyle ortaya çıkardığı mucizenin gelişmiş ve kullanışlı versiyonu.
    (abudik gubidik, 16.01.2007 12:47)
  19. kahkaha krizlerine girdiğim filim
    - ümit abinin asker arkadaşının haykırışları,
    -kameranın çekim açıları( durrrr diye bağırdığı ve eliyle dur işareti yaptığı anda baş ve işaret parmakları arasından alınan kareler).
    -kolunu sıyıran bir kurşunun 5 sene süren ve devam eden bir sakatlığa yol açması.
    -nuri abimizin klasik olarak ablaya sulanması. diğer bi ablanında ümit abiye deli olması.
    -avukatın ümit abi hakkında ; bu adam sefil sakat adi dilenci mahluk aciz diye sayıp sövmesi
    (tarshalafi, 06.07.2007 15:29)
  20. kısa bir süre öncesine kadar varlığından haberdar olmadığımız halde, bugün aylık aile bütçemizin ciddi bir bölümünü yatırdığımız temizlik gereci. hayatımızın ilk beşi arasına girdi. para yetiştiremiyorum yahu!
    (emigrant, 12.09.2007 23:47)
  21. bazı markaları oje çıkarma özelliğine sahiptir.
    bide bunlarla yüzünüzü gözünüzü sildiğinizi düşünün?
    (butterflyeffect, 27.10.2007 20:07)
  22. o kadar etkilidir ki bazı cinsleriyle ojelerimi çıkarabiliyorum.evet ciddiyim.
    (butterflyeffect, 13.01.2008 19:55)
  23. bana hep otobüs yolculuğunu çağrıştırdığı için midemi bulandırıyor. e makyaj temizleyenine de güvenmiyorum, vücudumun atmaya çalıştığı yağı, kiri sanki bütün gözeneklere bir bir geri tıkıyormuş gibi hissediyorum. kolonyalı olanı daha makbül. hani şu kebapçılarda verileni. yırtacaksın kağıdı, kolonya damlayacak içinden. keskin keskin kokacak. takacaksın hatunu koluna... "şu ada senin bu ada benim yelkovan kuşlarının peşi sıra...".
    (63, 13.01.2008 20:36 ~ 14.01.2008 00:17)
  24. bazıları bebek poposu gibi kokuyor.
    o gün ağzımı sileyim dedim bi garip oldum.
    (gurugafa, 13.01.2008 21:16)
  25. havalanında kontrol kapısından geçerken dıt dıt ötmeme sebebiyet verendir.
    önceki gece kebapçıdan masumca aşırılan bir ıslak mendil hafife alınmamalıymış meğer.
    (üç kilo reçellik vişne, 05.04.2008 21:15)
 sayfa  / 2