taksimde günün herhangi bir saati (öğlen 1 yada sabaha karşı 4 farketmez) açlığı gidermek için başvurulabilecek en çabuk çözüm. süper icat lezzetide yanına kar. üç tane beş tane para bastırıldığı kadar yenilebilir. doyurma durumu yok.
açlık durumunuza göre 3 ya da 4 taneyi bir arada söylemeniz gereken hamburgerdir, zira birini bitirip öbürünü beklemek işkence gibi gelir adama, o derece lezzetlidir. (bkz: bambi büfe)
düzenli olarak kafa iyiyken yiyip
oh şahane, enfes
sesleri ile götürülen bu burger birkez ayıkken yendiğinde ayık kafa ile iyi kafa arasındaki farkı gark etmenize sebep olur
gecenin bi vakti taksimdeki kızılkayalar önünde kuyruk oluşturmamıza neden olan eşsiz lezzettir. ne kadar yesenizde doyduğunuzun farkına varamıyorsunuz.
bunun kadar boş bir yiyecek daha görmüyorum. zaten fastfood ile aram pek yoktur hele bir de böyle sosa bandırılırsa şampiyonun kokoreçi bambinin ıslak hamburgeri berbatlar(bana göre).
bir hikayem de yok değil bununla alakalı;
teknikforum'un teknik zirve 3'üne katılmıştım zamanında. nasıl katıldığım hikayesi karışık ve gereksiz onu açıklamak istemiyorum. bütün gün hiçbir şey yememiştim. zirve joker'deydi ve joker'e gittiğimde de yanlış hatırlamıyorsam 2-3 tane kola içtiydim. daha sonra gelen telefon üzerine ortamdan ayrılmak istedim fakat ben gidiyorum diyemediğim için karnım acıktı ben kalkayım artık yalanını attım halbuki arkadaşlar bekliyor onların yanlarına gidicem desem olurdu da neyse. sonra bir kaç kişi de biraz daha dur beraber kalkalım ben de yiyeceğim dedi. fakat gelin görün ki karnım felaket ağrımaya başlamıştı. yani tutmakta zorlanmasam da yine de aklım oraya gidiyordu sıkıntılı oluyordu bu da. neyse ki 10 dakikaya falan kalktık joker'den ve hep beraber bambi'ye gittik. bambi'de de afedersiniz mal gibi ıslak hamburger söyledim iki tane ondan önce de bir limonata(emin değilim ama soğuk bir içecekti. kaşınıyorum ya iyice) söylemiştim. önce limonata geldi içtim bir güzel daha sonra hamburgerler geldi onları da hızlıca yedikten sonra ki gerçekten acıkmamış da değildim karnım felaket derecede ağrımaya başladı. yani tutmakta zorlandığım süreçlere girmiş bulundum. fakat yedi kalktı da yapamadım ve herkesin yemeğinin bitmesini beklemek zorunda kaldım. artık dayanamıyordum kendimi sıkmaya yerimde oynamaya başlamıştım. hemen kalkmak için can atıyordum. neyse ki sonunda kalktık hesabı bilerek en son ödedim ve dışarı herkesten sonra çıktım. yanımda kim vardı hatırlamıyorum fakat önemli de değildi kim olduğu çünkü dışarıdaydım ve artık özgürdüm. sağıma soluma baktım. vızır vızır insanlar geçiyor yani artık tam zamanıydı. kim nereden bilecekti birazdan olacak şeylerin sebebinin ben olduğumu. afedersiniz bir güzel saldım* bambi'den heykele 5-10 metre kalana kadar non-stop. sert adımlarda sessiz çıkışı ayarlamak da zorluk çeksem de yine de rahat olarak heykele ulaşmayı başarmıştım. yani yanımdaki anlamamıştı neler olduğunu* işte ıslak hamburgerlerin benim üzerimde böyle bir etkisi var. o yüzdendir ki o günkü lan bir duyan bir anlayan olursa korkusu ve daha da önemlisi çektiğim o karın ağrısı sıkıntısı beni ıslak hamburgerlerden uzaklaştırdı. elbette ki güzel geliyordur kimilerine elbette ki hayranları vardır fakat o gün bugündür kolay kolay ıslak hamburger yemedim yemem de. şimdi buraya kadar okuyup da lan adam gelmiş osuruk hikayesi anlatıyor ne iğrenç demeyin. hepimiz yapıyoruz bunu. hepimizin karnı ağrıyor. hepimiz osuruyoruz yeri geldiğinde. sıçıyoruz bile be. vaay iyimiş. ıslatmadan yapın benim hamburgerimi. çile mi dert mi arkadaş bu!
sabahın 5inde zil zurna sarhoşken yanındaki arkadaşının acıkıp sırf merakından ıslak hamburger alıpta dolmuşa binmeniz ve dolmuşun bir saat kadar insancık beklemesi yüzünden kokudan zehirlenip bayılıp kalmanıza neden olan gereksiz bir hamburger çeşididir .
bildiğimiz hamburgeri minimal hale sokup sosis suyuna bandırarak yeni birşeyler diye ortaya atılmış, yenilesi ,bol kalorili kurabiye kıvamında hamburger
bir kere yediğim ve sabaha kadar tuvalete gitmeme neden olan gıda maddesi, hatta gıda bile değil bence. kesinlikle yenmemeli, insan vücuduna böyle bir kötülüğü layık görmemeli
dün altı tane yediğim bana mısın da demediğim hamburger türü. her gıdanın bozulmuş olanı olabileceği gibi ıslak hamburger de uzun süre açıkta kalırsa bozulur. bunu hamburgerin bir özelliği olarak görmemek gerekir. tadı da pek güzeldir.
eğer aynı tadı daha sakin bir yerde almak istiyorsanız öztürkler'den yemenizi tavsiye edebileceğim müthiş türk icadı. insana cebindeki son parayı verdirip eve nasıl döneceğim sorusunu sordurtan iğrenç görünümlü şahane gıda.
ankarada bestekar sokakta da yapan bir yer mevcuttur. aynı zamanda ne zaman önünden geçsem harika rock müzikleri çalmaktadır. (takdire şayan bir hamburgerciymiş)
en lezizi taksim kızılkayalar'da bulunan, annemin eve geldikten sonra yediğim şeyin kokusunun neye ait olduğunu bulamadağı, ağır kokan enfes türk usulü hamburger.
öyle böyle sarımsaklı olmayan, sanırım sarımsak harici biraz da acılı salça kullanmaya başladıkları, kapıyı bir oturuşta en az 3 ten açmanız gereken şahane hamburger. içki üzerine ağır gidebilir, midesi dayanıksız olanlar pek yüklenmesin.