|
|
- 50 karakter sınırı yüzünden yüzüncü yerine 100 olarak yazdım.onu en başta belirteyim.çok güzel bir zirve oldu.düzenlenen turnuva sahibine geri dönmek istemeyen isyankar bumerang tarafından kazanıldı.
edit:bu giride eksi oy atılabilecek nasıl bir şey bulundu anlamak mümkün değil.artık ben de inanıyorum seri eksi oy veren ibneye.(mkopaw, 05.01.2008 22:13 ~ 23:09)
- kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının nikli yazarın zirve öncesi yaptığı iddalı açıklamalarının gerçekle bir alakası olmadığının ispatlandığı turnuva olmuştur.
(bkz: sen oyna fatsalı sen oyna)
- bobysi'nin bıraktığı yerden oyunu devralan milwaukee'nin oynadığı 4 maçta toplam 44 gol yediği turnuva olmuştur.* sahibine geri dönmek istemeyen isyankar bumerang turnuvayı namağlup bir şekilde şampiyon olarak tamamladı.
- milwaukee'nin maça iyi başlayıp ilerleyen dakikalardaki kondisyon eksikliği yüzünden kaybetti maç olmuştur.öyleki çok iyi başlayıp öne geçtiği maçı 18-1 kaybederek bir rekora imza atmıştır.ama futbolun hep iyi tarafında olmuştur.hiç defans yapmayıp sürekli hücüm oynamıştır.
- ''ağla ağla nereye kadar ınının?'' dedirten zirve
- zirve fotoğrafları an itibariyle tarafımdan mvpdirk e ulaştırılmıştır.gerekli düzenlemeler kendisi tarafından yapılıp zirvetöre eklenecektir.
|