|
|
- sezen aksunun vokalisti iken şarkıcılığa terfi eden çok güzel bir sese sahip, sesinin güzelliği cüssesine yansımış hatunn kişi
(bkz. sertab erener) (bkz. levent yüksel)
- son 1 yılda anormal derecede zayıflarak oha dedirtmiştir herkese.
(bkz. azimle sıçan duvarı deler)
- (bkz: ışın kılıcı)
- 25 kilo vererek bizlerin * apışıp kalmamıza naden olmuş hatun kişi.
- harika bir sese sahip olan, kısa sürede 20-25 kilo vererek irade gücünü de ispatlayan şarkıcı.
- bu teyzenin omzunda bir çift yunus dövmesi bulunur. meali ise, çocuğunun rehabilitasyonu esnasında fizyoterapide görevli bir çift havuz yunusuna selam etmektir, ya da öyle bir şey.
inanılmaz sempatik, muhteşem koyu zenci sesine sahp yüksek perde sesi ise yenilmeyip yanında yatılacak türdendir, yalarımdır, hastasınımdır.
- süper sesli bir sanatçıdır, helal olsun
- kilolarına rağmen hoppur hoppur hoplayarak çektiği klipler ergenlik çağındaki gençlerin psikolojilerini onarılamayacak derecede bozmuştur. yalnız son klibi ve klibin şarkısı takdirimi toplamıştır.
- özel bir grup için düzenlenen gecede süpriz olarak çıktığında edindiğim tecrübeler sonucunda, sahne performansının süfer olduğuna kanaat getirdiğim kişiydir. sahneyi gerçekten doldurabilen "hey de höoöhey" diye inleyen süfer insanmış. zerrin özer geliyor aklıma onu her gördüğümde.
- coca cola reklamlarında mükemmel ötesi bir performans göstermiş, reklamı bin kere olsa bıkmadan izletecek (dinletecek) hale getirmiş yapmacık gülüşlü şarkıcı.
- başka 33/3 isimli yeni bir albüm yapmıştır, hayırlı olsundur.
(sükun, 21.06.2006 17:31)
- ışın karaca o kadar kiloyu vermeden önceydi.. 3. sınıf olmanın kastırıcığı ve şimdi alemler şahanedir düşüncesi içimde çelişkiler, yapmak istemeyip de yapmam gerekenler, yapmayı isteyip de yapamadıklarım gibi sorunsallar yaratmaktaydı. neticede ikisini de yapamıyor ve düşüncelerden yorgun düşmüş halde uykuya dalıveriyordum..
bu uykuların birinde bir kabus gördüm. kıyamet kopuyordu sokaklar amerikan'ın işgalinden sonra ırak görünümündeydi. surlar yıkık shoppig centerlar akmerkezler metro cityler yerle birdi. herkes kaçııın deccal geliyo ona inanmayın diye bağırıyordu. ben de hem kaçmam gerektiğini biliyor hem de bir köşeye sinip o deccalin nasıl bir şey olduğunu görmek istiyordum. sonra sindim bir köşeye.. gözlerinin etrafı komando gibi boyanmış devasa cüssesi ile ışın karaca dans ederekten belirdi. "deccal bu mu lan ?"dedim. "evet bu" dediler. kan ter içinde uyandım..
iki gün sonra gazetelerin kelebek günaydın zart zurt eklerinde ve şov haberde ışın karaca'nın nasıl 25 kilo verdiği haberlerini gördüğümde ise yaşadığım şok tarif edilemez boyutlardaydı.(juda, 21.06.2006 17:50 ~ 17:51)
- o korkunç yüz mimiklerini yapmadan şarkı söyleyemeyendir...
sarı sıcak'da zara'yı bir rahat bırakmayandır...
zara'nın sesini habire bastırmaya çalışandır...(şey, 17.08.2006 19:08 ~ 19:09)
- müthiş caz söyleyen,zenci gırtlağına sahip şarkıcı.
- no more drama'yı neredeyse mary j blige dan daha iyi söylemiş olan harika sesi olan şarkıcı. buyrunuz.
http://www.youtube.com/...
- tutunamadım klibindeki mimikleriyle beni rüyalarımdan sıçrtarak uyandırsa da sesine de şekline de gülüşüne de bayıldığım şirin kadındır.sezen aksu okulundan uzaklaştırma aldığını beyan etmiştir geçtiğimiz günlerde.
- az önce mango'da gördüğüm aynı eteklere baktığım, işim olduğu için çıktığımdan sonucu göremediğim güzel sesli sanatçı.hep merak edicem o minicik etekleri aldı mı acaba diye.
- sezen aksu'nun keşfettiiği cevherlerden biridir fakat sezen aksu'nun saat kavramına gösterdiği titizliği göstermeyen şanatçıdır(her konseri için geçerli değil) fakat konsere zamanında çıkan bir sürü sanatçıdan çok daha güzel bir sese ve yeteneğe sahiptir.özellikle pes seslerde yaptığı vibrasyonlar hiç kolay değil ve ustacadır eee nede olsa minik serçemizin keşiflerindendir..
- şu sıralar türkmax da haydi söyle adlı yarışma programını sunan şarkıcı.
- sezen aksu'dan ayrı uçmaya çalışarak en büyük hatayı yapandır. her seferinde sezen'e bir mesaj yolluyor, fakat tık yok, sezen'i çok kırmış belli ki.
başka 33/3 albümü iyi bir albüm değildi.
bundan sonraki nasıl olur bilinmez.
sezen'in öğrencisidir...
- bir arkadaşımın "bu kadının sesi cennetten geliyor olmalı" diye tasvir ettiği, konserlerinde kahkahalar arasına gözyaşını bir çırpıda sıkıştırabilen, hep bu kiloda kalmasını istediğim, buram buram, gürül gürül sesli divam.
(volga, 02.04.2008 01:05)
- dolapdere big gang'in yeni albümünde "the final countdown"u seslendirmiş,güzelde yapmış şarkıcı
(bkz: dolapdere big gang)
- umulmadık şeyler yapan şarkıcı.
yorumu git gide bozulmakta benim kişisel kanaatimce. anadilim aşk'ta güzel güzel şarkılarını söylerken başka 33/3'te bağır çağıra dönüşmüştür.
sezen aksu kırgınlığından sebep sahnede şarkılarını söylemesini yasaklattı, ışın da çareyi "haydi lililililili" diye haykırmakta buldu.
kendisine bu yeni kariyerinde başarılar diliyor, aşağıdaki şarkıyı da ışın hanım ve hayranlarına yolluyoruz.
(bkz: şimdi bir semt adı vefa)
- sezen aksu'yu kırmakla kariyerini doğrudan etkileyecek büyük bir hata yapmış şarkıcı. şu anda sezen hayranları içerisinde kendisine sempatiyle bakan kalmadı gibi bir şey, halbuki albüm satışının kemik bir kitlesini oluşturmaları mümkün olabilirdi. levent de sertab da bir dönem sezen'le ayrıldılar, ama hayranlarını sezen'e karşı doldurup hiç bu kadar vefasız bir durum ortaya çıkarmadılar.
|