|
|
- (bkz: http://www.youtube.com/...)
başındaki anime bölüm animatrix'deki birkaç bölüme benzemiş, dokundurduğu temayı iyi anlatan, etkili bir reklam olmuş.
- bir zamanlar reklam mıdır yoksa başka bişey mi, bilemediğim bi klip dönerdi bilhassa trt kanallarında. benzer temalıydı.
diyordu ki:
"türkiye için çalışıyorum
türkiye için üretiyorum
ben ülkemi çok seviyorum
başka türkiye yok."
lakin pek tutmadıydı. hala da aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor. ne demek "çalışıyorum", ne demek "üretiyorum.". ben de ülkemi çok seviyorum ama bunları yapmak istemiyorum. sabahtan akşama çalış çalış... bu memleketi ben mi kurtaracam selo? halbuki girsem bi yarışmaya 10 hafta şarkı söylesem birinci olsam 100.000 ytl para kazanırım. işte o zaman öyle bir severim ki memleketi... tadını da çıkarırım anasını satıyım.
işte ben gibi düşünenlerin çokluğu nedeniyle fazla dönemedi. o aralar aklım pek ermezdi, telefona elim gitmezdi. halbuki şimdi olsa rtük'e şikayet ederdim rencide edici olduğu için.
fırat da benzer bi reklam yapmış. iyi halt etmiş. bi üretimimiz eksikti zaten.(azwepsa, 31.07.2007 14:23 ~ 14:25)
- içinde geçen; "beni övme sözlerini bırakınız; gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz." alıntısını da laik cumhuriyetin ve atatürk ilkelerinin dibine konmuş bir dinamit olarak görmemek işten bile değil.
|