|
|
- televizyonlardaki üniversite tanıtım programlarının değişmezi. demek istiyorlar ki bakın özgür öğrenciler. buna pek anlam veremem bu çim sevgisine, ne orta okulda ne lisede çime oturmayan insanlar üniversitede hop kendini çimde buluyor. hem rahat değil sırf işkence. git mis gibi sandalye masa ikilisinde otur.
- -oley üniversite kazandım
-nereyi kazandın ?
-xxx
-nasıl lan orası güzel mi?
-çim var olm çim..oh uzanacağım şimdi , bir iki aya kadar gitar da alıyorum. şekle bak hele.
- yok böyle birşey.insan sevdiğini ezer mi?sosyal mesajımı da verdikten sonra girimi gönül rahatlığıyla noktalıyorum.
- önemli olan zemindeki çimlerden ziyade havada cirit atan elektriktir .zira o çimler bir nevi kerhane ortamı sağlamakta ,çimlerde buluşan tüm gençlik birbirini kesmekte ve de karşı cinsin selülitlerinden ,frikiklerinden efendim kıyafetlerinden saçından başından bahsetmektedir kendi aralarında.
- genelde pantolonlarda oluşan çıkmayan lekelerle sonuçlanmaktadır ondan sonra bi nefret, bi kin duygusu alır gider.
- bir sürü vize,final,bütünleme,yaz okulu ile uğraşan,kasan,kasılan bünye zamanla inekleşme belirtileri gösterir ve doğal olarak çimen denilen ineksel besine bir eğilim gösterir duruma gelir.çimenlere yayılan öğrenci modeli aldatıcıdır bu çileleri çekmeyen kimseler de rahatlama,özgürlük gibi anlamlar ifade etsede aslında tamamen inekleşmiş öğrenci atraksiyonudur.benzerinin çimen bulamayıp evde ki halılara tüneyen versiyonları da mevcuttur.
- (bkz: olsa da sevsek)
(papazzz, 17.08.2007 14:12 ~ 14:12)
- (bkz: çimde oturma meraklısı üniversite öğrencisi)
- kampüs diyince akla gelen şeylerin başında yeşillik ve ağaçlar olmasıyla ki bir çok kampüsünde bu özellikleri tam anlamıyla içermesiyle kampüslü bir üniversite kazanan insanın içinde bir anda doğup gelişecek engellenemez doğa aşkıyla doğru orantılı olabilecek olaydır.
- çimlere basmak yasaktır ibaresi ile zihinlere kazınan yasakçı zihniyete karşı sembolik bir başkaldırıdır.
(budur, 17.08.2007 15:09)
- çok çalışkan öğrenci olduklarının göstergesidir.
(luto, 17.08.2007 15:10 ~ 15:14)
- özel üniversite broşürlerinde kullanılan; reklam stratejisi haline gelmiş sevgidir..
(bkz: @1705088)
- istanbul üniversitesi avcılar kampüsünde yapılmasını tavsiye etmediğim eylem. çünkü bayır aşağı yuvarlanıp boklu çekmece gölüne düşebilirsiniz. benden söylemesi.
- istanbul üniversitesi beyazıt kampüsü'nde "lüften çimenlere basmayınız" tabelası görmeyen öğrencilerin, geçen yıl yeniden düzenlenen yemyeşil bahçede gezinerek gösterdikleri davranış biçimidir.
|