|
|
- özgür düşünce ve eğitim hakları derneği. *
- tıpkı mazlumder gibi özgürlüğü sadece türban konusunda sıkıştırmış olan dernek. derneğin başkanı olan hülya şekerci isimli şahsiyetin " neden bu tür bir düzenlemeye ihtiyaç duyulmakta? çünkü ancak bu şekilde çarşafla, poşuyla, sarıkla, şalvarla üniversiteye girilmesini önleyeceklermiş! ne mahzuru var? birilerinin göz zevkini mi bozuyor bu kıyafetler? " şeklinde devam eden açıklaması ise şimdiden çok konuşulacak cinsten. hülya hanım çarşaf, şalvar benim göz zevkimi bozmuyor ama fena şekilde midemi bulandırıyor. bir de bu ülkede kılık kıyafet kanunları gibi kanunlar olduğunu hatırlamak gerekiyor.
http://ozgurder.net/...
- "türban düzenlemesi yetersiz, her yerde sarık, çarşaf, şalvar da giyilebilmeli" diye açıklamalarda bulunan, radikal dincilerin "özgürlük" altına sığınarak kurdukları dernek. menemen'de kubilay'ı katledenlerin cenaze namazını kılmalarını talep ediyoruz efendim.
- 80 darbesi hakkında atıp tutan dernek. kanmayalım. tamamen 80 darbesinden beslenmiş bir dernek olduğunu unutmamak gerekir. toplumu gericileştirmek, özgürlük adına saçma sapan şeyleri savunan bir dernektir bu. üniversitelerde türban yetmiyor, çarşaf özgürlüğü diyor bunlar. şimdi bu adamlar özgürlükçü mü oluyor?
sokarım özgürlüğüne afedersin.
|