ölürüm hasretinle   

adana çık aradan

1. grup 84 ün güzel şarkısı..sözleri de şöyledir..

gördünmü bak bizden öteside varmış.
    yaşananların hepsi meğer yalanmış.
    kaderimde buda mı vardı?
    sevdiğimi baskalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler.
    görmeyeyim bir daha..
    yar ellerin nerde?
    ya benide götür yada gitme.
    bilirsin sensiz ben hiç yasamayamam ki ölürüm hasretinle.
    geceler uykusuz geçer oldu ömrümde.
    anılar birer birer batırdı hanceri kalbime.
    kaderimde buda mı vardı?
    sevdiğimi baskalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler.
    görmeyeyim bir daha..
    yar ellerin nerde?
    ya benide götür yada gitme.
    bilirsin sensiz ben hiç yasamayamam ki ölürüm hasretinle.
    (absinthe, 26.09.2005 02:32 ~ 02:35)

2. (bkz: hacettepe)
    (excalibur, 26.09.2005 08:42)
  3. hacettepe'nin (grup 84) derinden etkileyen parçası..
    aşk acısı çekenlere birebir...
    paylaşmak kadar kötüsü yoktur!

kaderimde bu da mı vardı?
    (posforanj, 01.11.2005 14:11 ~ 14:14)
  4. (bkz: ellerin nerde)
    (posforanj, 01.11.2005 23:20)
  5. aşağıdaki sözleriyle insanı derinden yaralayan; o anda aşık olmasanız bile kendinizi aşk acısı çekerken bulduğunuz ve böyle aşkın ızdırabını sikeyim demenize neden olan şarkıdır.

kaderimde bu da mı vardı
    sevdiğimi başkalarıyla
    göreceksem eğer kör olsun bu gözler
    gömeyeyim bir daha
    (esdora, 01.11.2005 23:51)
  6. msn insanlarının nick arayışına deva olmuş şarkıdır.1 gün içinde 5 insanın bu şarkının çeşitli kısımlarını koparıp koparıp nick yaptığını gözlemlemişimdir."yar ellerin nerdeeee?","ya beni de götür ya da gitme","bilirsin sen beni" gibi..
    (absinthe, 02.11.2005 00:03)
  7. http://66.90.76.200/...
    (dlord, 24.11.2005 19:50 ~ 19:58)
  8. öncesinde küçük kurbaa küçük kurbaa denebilecek söz grubu.

düzeltme:başlığın önceki adı "ellerin nerede"dir.o yüzden giri'm saçma duruyordur...
    (love metal, 24.11.2005 19:59 ~ 09.12.2005 19:02)
  9. bugünlerde taksim'in fon müziği olmuş şarkıdır.
    (böcek, 13.12.2005 21:58)
  10. internetle gereğinden fazla haşır neşir bir insan olmam nedeniyle bu değerli rapidshare şarkıcılarını daha önceden duymuşluğum vardı, artık ünlü de olduklarına göre haklarında düşündüklerimi sizlerle paylaşmayı bir borç biliyorum.

efendim sözleri incelediğimde gördüğüm şey şudur ki, bu şarkıyı bir müslüm baba söylese dünya tarihinde toplanmış olan bütün 0 rh negatifkan stoğu bir günde biter, sözlerdeki arabesklik yerden göğe kadar. adamlar bütün arabesk ve de fantaazi öğelerini buluşturmuşlar bir şarkıda

kaderimde bu da mı vardı
    sevdiğimi başkalarıyla
    göreceksem eğer kör olsun bu gözler
    görmeyeyim bi'daha

ben bu sözlerin muadili olarak şunu önerebilirim

aksın gözlerim aksın
    bundan böyle kör baksın

(şener şen - arabesk)

ayrıca pek müzik piyasasını bilmeyen ve de müzikle ilgili tek varlığı kulakları olan bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki çaldıkları parça biraz basit kaçmış bee, cınn cınn cınn gidiyor yani insan dinlediği müzikte biraz yaratıcılık bekliyor, böyle üç beş atraksiyon istiyor, güzel bir solo olsun diliyor, ama yok yok yok (ehm pardon)

kendilerini iremle birlikte düet yapmaya davet ediyor, rapidshare'de başarılar diliyorum.
    (assassin, 02.01.2006 21:01)
  11. elektrolu sinan özen/coşkun sabah tandansı yakalamışlar. helal olsun diyorum. 10 puan 10 puan 10 puan.
    (soulforged, 02.01.2006 22:17)
  12. ikinci zalim (yalın) vakası.
    (eudaimonia, 06.01.2006 00:58)
  13. pek yaratıcı olmayan abes kaçan arebesk sözler bütünü *
    (leo, 06.01.2006 19:52 ~ 20:12)
  14. bu şarkıyı söyleyen insanlar biz rock müzik yapıyoruz diyor, her yerde de yeni bir rock grubu olarak lanse ediliyorlar. bu şarkı kesinlikle bir rock parçası değildir; bir kere sözleri tamamen arabesk kültür içermektedir ve müziğinin de elektro, bas gitar vs. kullanılmasa rockla alakası yoktur. ama nedense bizim "rockçı" takılan gençliğimiz tarafından çok tutulmuştur. etrafta sevgili arkasından ağıt yakan birçok şarkı var; bu da onlardan biridir benim için; hiç bir ayrıcalığı yoktur.
    (kay scarpetta, 14.01.2006 16:09 ~ 23:21)
  15. ilk duyduğum anda sanki şarkının ilk keşfedeni kendimmiş gibi acaip heyecanlandıran hoş melodimsi.
    çarşı pazar sokak mahalle her an her yerde duyduktan sonra kafayı sıyırtan defalarca zorla dinlettirilen baydırıcı şarkı.bir diğer örneği için;
    (bkz: dale don dale)
    (zefura, 14.01.2006 22:41)
  16. +bir yerde sizin için arabesk rock tarzı müzik yapıyor diye bahsetmişler buna ne diyorsunuz?

-tuna*: pop dinleyen de, arabesk dinleyen de sevdi bu şarkıyı. hem arabesk kötü bir şey değil. o da herkesin dinlediği bir müzik dalı. kimse inkâr etmesin, herkes en az bir tane orhan gencebay, müslüm gürses ya da cengiz kurtoğlu parçasını biliyordur. onu kötüleyerek haksızlık ediyorlar. biz içimizden ne geliyorsa onu yaptık, dar kalıplara hapsolmanın, rock'ın önüne sıfat koymanın gereği yok. müziği oluşturan alt yapısıdır ve biz rock müzik yapıyoruz. ama dinleyen istediği gibi ifade eder. biz müzik dinleyen tüm insanlara sesleniyoruz.

akşam gazetesi-mine akverdi

heyecana ne gerek var ki şimdi.
    (guenever, 14.01.2006 23:16)
  17. (bkz: konuşarak yaptığı işi meşrulaştırma güdüsü)
    (bkz: heyecana gerek yok)
    (assassin, 18.01.2006 21:44)
  18. viva adlı müzik kanalımsısının ara beni boya beni tarzı 900'lü hat reklamlarından arta kalan zamanlarında yayınladığı üç klipten en çok yayınlananı.

hayır klibe laf yok. yiğidi öldür hakkını yeme demişler, gerçekten hoş bir klip olmuş ama müzik açmıyor kardeşim.

olmamış, olmamış, olmuyor ve balondur sivri bişey değer patlar, rütubete bırakırsınız söner... bu tarz gruplar da sönecektir. ama yaşasın pop kültürü.
    (siyah, 18.01.2006 21:53 ~ 21:54)
  19. arabesk sözler altına rock müzik oturtulmuş bir şarkı daha, yeter ama kardeşim di mi. tamam arabesk de müzik türü dinleyene saygımız var da, çok ağlak be abi, ölürüm hasretinleeeğğğğ. bu ne ya, ezik misin sen.
    (neverwinter nights, 18.01.2006 23:21 ~ 23:21)
  20. internette dolaşırken daha ilgi çektiğini düşündüğüm parça.
    sanırım bu tarz şarkıların gizli olması daha tercih sebebi.
    tabi ki güzel şarkıdır,hakkını yememek lazımdır
    (betatron, 01.02.2007 18:32)
  21. (bkz: istersin) *
    (sulfur, 09.02.2007 03:18)