yemeğin salçalısı kadının kalçalısından sonra duyduğum en güzel sözlerden biridir,burada bahsedilen konu alkol almış olmanın getirdiği bir umursamazlık ,cinsel istekte artış, uçkuruna sahip olamama, aysel gürel olsa farketmez anlayışı değildir kesinlikle.ciddi bir optik yanılsama sözkonusudur, evet gerçekten normal şartlar altında * hayatta dönüp suratına bakmayacağınız hatunlar bianda size birer afet olarak gözükmeye başlarlar, ulen bu kız aslında fena değilmiş ya lafları beyninizde döner, bunu sesli dile getirmeniz durumunda henüz sober olan arkadaşlarınız arasında taşak konusu olmanız işten bile değildir.
arkadaş ortamındayken bir kız arkadaş saç modelini değiştirmiş ve herkes çok yakışmış demişti. tek ben kalmışım yakıştığını söylemeyen, yanımdaki arkadaşa döndüm ve sordum kısık sesle; "ya xx, bi söz vardı votkalı, neydi?" kız nasıl duyduysa saniye geçmeden yapıştırdı: çirkin kadın yoktur az votka vardır o gün bu gündür bu sözü unutmam. yaa, yaa..
votkanın iki cins arasındaki fiziksel çekimi tavana vurdurtacak alkol türlerinden biri olduğunu düşünürsek ve her barda gecenin belli bir saatinde öpüşen çirkin bir kız görüldüğünde doğrulanan dünyanın garip kurallarından biri daha...
meali "o alkol yok mu o alkol, adamın damarlarında gezinmeye başladımı benimseyeceğin cinsellik felsefesi nefes alsın yetercilikten başkası değildir"dir.
çirkin kadın yoktur az votka vardır sözü doğru olduğu kadarıyla asla çok votka'da yoktur içtikçe içesin gelir ondan dolayı kızlar güzelleşir kafan güzelleşir dünya hoş bir yer olur.
+çirkin kadın yoktur az votka vardır -ben alkol kullanmıyorum yalnız
+çirkin kadın yoktur az esrar?
-töbeee
+ecstasy falan?
-la havle
+çirkin kadın yoktur az zemzem?
-eeeah, olabilir..