çiğdem mahallesi   

adana çık aradan

1. ankara'da öğrencilerin bolca bulunduğu apartman bölgesi. odtü'ye yakın olduğu için de pek tercih ediliyor. pazar sabahları kızılay'a 6 dakikada varma testi pozitif. armada denen akmerkez benzeri mekana da yakın. o yüzden son yıllarda nüfusu hızla artan yerlerden. gürültüsü falan da pek yok. tabi geceleri çeteler halinde kavga eden köpekleri saymazsak...
    (funkychild, 08.08.2007 15:25 ~ 18:41)

2. ankara'nın hızla büyüyen ve büyüme hızına paralel biçimde artan emlak fiyatlarıyla dikkat çeken semti.
    (strutter, 08.08.2007 15:28)
  3. orta sınıfların korunaklı apartmanlarının bulunduğu mahalle. hatta kimi apartmanlarda dış kapının şifreyle açılması söz konusudur;bu gördüğümü başkalarına anlatınca "ohoo onlardan her yerde var" dedilerse de ben inanamadım, inanmak da istemiyorum. bu ne lan, herifler kata mı para veriyorlar toplama kampına mı, anlamadım gitti.
    (ellaam, 08.08.2007 15:44)
  4. yolda aptal gibi "ne güzel bahar gelmiişşş aman da aman" şeklinde yürürken en sevdiğim pembe kazağımı kaybettiğim mahalle.
    eğer mayıs ayının ortalarına doğru bu semtte dolaşırken pembe bir kazak bulup "aa ne güzelmiş lan dur bunu saklıyım belki bi gün sahibi çıkar" diyecek kadar fantastik insanlar varsa mesajlarını beklerim.
    (undeuxtrois, 08.08.2007 15:57 ~ 15:57)
  5. fentepe'nin bulunduğu mahalle.sakindi bir zamanlar,hala öyle mi bilmiyorum.
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 08.08.2007 16:10 ~ 16:22)
  6. (bkz: ankara fen lisesi)
    (azwepsa, 08.08.2007 16:23)