|
|
- tüm çaylakların okuması gereken başlıklara bakınızların verildiği
çaylak kullanıcıların panel bölmesi. bu bölme der ki her çaylak kullanıcı aşağıdaki tüm başlıkları okumalıdır. 10 çaylaklık girisini bitiren, onaya gelen her kişinin bu 4 başlığı okuduğu, anladığı ve bildiği kabul edilir, bu yüzden şu an arı olan herkesin zaten çoktan bunları okuduğu kabul edilir. bu okuma parçalarını çalışan kişiler, daha sonra neden girilerim silindi, neden çaylak oldum, neden kanatlarım var artık benim diye sormazlar, çünkü her şey bu başlıklarla anlatılmıştır.
hatalı giri örnekleri
kullanıcıların uçurulma sebepleri
çaylak kullanıcıların dikkat etmesi gerekenler
sözlükten kanatlandırılma
yukarıdaki 4 başlığı okuyana bir başlık da bizden hediye
(bkz: giri girerken dikkat edilecek unsurlar)(ascella, 02.12.2004 12:23 ~ 24.04.2005 19:46)
- çaylaklıktan çıkabilmek için gerekli olan minimum 10 giriyi ziyadesiyle girmiş olsam da mesaj butonuna bastıkça karşımda gördüğüm; artık beni "uyuyor mu bu moderatörler" diye hıykırtan, "çaylak olmam gayet kolay oldu fakat tekrar yazar olmam neden bu kadar zor" diye sorgulatan, siz adamı zorla terörist yaparsınız.
(sidar, 02.06.2005 12:45)
- çaylak iken kaç tane giri girdiğinizi görebildiğiniz tek yer.
- bütün sözlük sitelerinin ilk aşaması. bu aşama kluplerde transfer edilcek oyuncuların imza atmadan önce kampa getirilip bir iki gün idmana çıkarılmasına benziyor, genelde gelen 10 kişiden 9 da imza atıyor... zaten benzeyen yeri de bu..
(rasko, 07.02.2007 21:13 ~ 21:14)
- (bkz: çaylak olmak)
- daha kaç gün karşıma çıkacağını merak ettiğim, faydalı sözlük sayfası. "fazla fayda bünyeye zarar" diyor yalnız tıp çevreleri.
- "amma olay yaptınız" demek istiyorum nedense sigaramdan bir nefes daha alıp, moderatörlere selam gönderirken türkçe karakterler olayını yalayıp yutmuş bir şekilde. bir halka daha attim monitörüme mesale şimdi.
- dikkatsizlerin olayıdır. ama bu seferki ziyaretim uzun sürdü, içimde bi sıkıntı var, hadi hayırlısı.
(adsız, 16.06.2007 12:42)
- sağlık kontrolünden geçtikten sonra karşılıklı imzaları atacağız itü sözlük ile.**
- bir hafta içinde 2. kez karşılaştığım olay.
bu giriye dek kişisel ya da sakıncalı herhangi bir giri girmememe rağmen neden ikinci kez dönüştürüldüğümü anlayamadığım olay.
evet kuralları defalardır okuyorum. herhangi birini ihlal etmemişim.
allah aşkına biri girip eserlerimde çaylak olmama sebep bir şey göstersin.
ya modlardan biri benimle dalga geçiyor ya da sözlük yazarlığımı tamamen bırakayım diye sözlükte birileri kampanya başlattı.
bu "olay" gerçekten can sıkıcı olmaya başladı.
(bkz: hay allahım sabır ver)
(bkz: sözlüğe içini dökmek)
bu giriden sonra en azından "çaylak edilmeyi hakettim" diyebileceğim gönül rahatlığıyla...
|