asmalı konak dizisinin yönetmeni olarak tanınan ancak daha önceden de başarılı işlere imza atmış yönetmen insan.erkan can,volkan severcan,derya alabora gibi ünlülerin oynadığı günaydın istanbul kardeş ve yasemin alabora*nın oynadığı çilekli pasta iki kısa filmi vardır atv için çekilmiş..bana old n wise ı çal isimli kısa filmi ifsak kısa film yarışmasında birinci olmuştur ve londra film fest. de gösterilmiştir.son dönem filmlerinden mustafa hakkında herşey ile başarısını ve ününü artıracağa benziyor
çemberimde gül oya adlı dizisi hakkında ''12 eylül'ü çok araştırdım.öğrenci mitingde sağ elini mi yoksa sol elini mi kaldırıyor gibi ince detayları bile inceledim.'' şeklinde demeç vermiş insan. ** kaynak: shockhaber.com
şaşı felek çıkmazı ile tv dizleri camisasına adım atan, bu adımları asmalı konak ile hızlandıran,çemberimde gül oya ile zirveye doğru koşan genç kuşak yönetmen kişi
yönetmenliği kadar senaristliği de çok iyi olan insan.önce çemberimde gül oya ile daha sonra babam ve oğlum ile 80 leri hafızalarda tekrar canlandırmakta çok başarılı oldu. ancak kendisinden temennimiz muazzez ersoy un nostaljileri durumuna düşmeden 80 leri bırakıp daha değişik konularda filmler çekmesidir.
izmir'in seferihisar ilçesinde doğup büyümüş, ege üniversitesi radyo ve televizyonculuk bölümünü bitirip istanbul'a gelmesiyle önce yardımcı yönetmenlikler, sonra kısa filmler ve en sonunda da müthiş diziler ve başyapıt olarak anılabilecek uzun metrajlı filmlerin babam ve oğlum senaristi/yönetmeni. ayrılamadığı bir ekibi de vardır (bkz: fikret kuşkan)(bkz: şerif sezer)
hiç durmadan çalışsın,sürekli senaryo yazsın,dizi çeksin,sinema filmleri yapsın istediğim yönetmen..bugüne kadar yaptığı her iş çok iyiydi fakat kabuslar evi'nde biraz şaşırttı.kesinlikle kötü demeye dilim varmıyor.o yüzden yeni bir tarz,farklı bir uslüp ne biliyim vardır benim anlayamadığım bir şey diyerek geçiştirmek istiyorum.zuhal olcay'la ortak çalışma yapsalar keşke...
oyuncu yönetmeni. onun filmlerindeki drama gücü oyuncuya verdiği mizansenden gelir. şimdilerde ayvalık ve istanbul çevresinde ulak adlı filmini çekmekte.
babam ve oğlum da 12 eylül ü fonda kullandığı söylenen ama aslında sadece fazla baskın olmayan bir sos olarak kullanan, ölen bir adamın hikayesini duygulamızla bir güzel oynayarak anlatan ve donumuza kadar gözyaşına boğulmamıza sebep olmuş yönetmen.
çemberimde gül oya, , mustafa hakında herşey, babam ve oğlum, öncesinde günaydın istanbul kardeş ile başarılı bir yönetmen olduğunu gösteren ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen, tiyatrocularla çalışmakta ısrarlı olan, bu kararınında çok soğru olduğunu gösteren, yaptığı işlere hayranlık duyulan, reklama ihtiyacı olmayan yönetmen
4 nisan 1970 doğumlu; asmalı konak, çemberimde gül oya gibi hatrı sayılır bir izleyici kitlesi yaratmış olan yapımlara imzasını atan; işlediği konuların içeriğine türk geleneklerini – motiflerini- serpiştiren; hayal dünyasında sınır tanımayan bir yönetmen, başarılı bir senarist.
şimdilik sadece dvd ve vcd formatında satışa sunulan ve fox tv’ de genellikle geç saatlerde yayınlanan; hayal dünyasının zenginliğini tümüyle yansıtan; ruh, bilinçaltı gibi konulara değinen bir gerilim serisinin senaryo ve yönetmenliğini üstleniyor çağan ırmak: kabuslar evi.
her ne kadar bazı çekim hatalarıyla karşılaşsak da serinin her bölümünde birbirinden başarılı oyuncuları ekibine dahil etmesiyle ve senaryoya göre seçtiği bu karakterlerle sağladığı uyum sayesinde ortaya başarılı, gerilim dolu bir seri çıkıyor. ve tabii ki işin içine yöresel tatları serpiştirmeyi unutmuyor.
hayran kalınası bir zeka takip edilmesi tavsiye edilebilecek bir adam.
dün gece babylon da nostalji gecesi düzenlemiş olan ünlü yönetmen.zerrin özer,yeliz,füsun önal gibi sesler geceye yaptıkları playback ile renk katmış bir çok değerli müzisyen ve oyuncu gecede eğlenmiştir.