|
|
- beklenmedik anda beklenmedik olaylar neticesinde ilk akla gelen söz..
- günün başlıklarının altında yazan manidar kelime
- günün başlıklarının altında günün başlığı 100den fazlaysa beliren şaşkınlık ifadeli söz.
- sarkıntılığın fazla yapıldığı anda karşı cinsin ilk söylediği sözlerin başında gelen. diğerleri, oha, oha felan oldum moderatör can, ayıp değilmi torunun yasında kıza asılmaya, hayvan, ben senin bildiğin kızlardan değilim, berkcan burda biri var dövsene....
- günün başlıklarının çüşşş değeri 10 kat artarak 1000'lere ulaştı artık. sözlüğü kapıp sözlüğe koşanlar sayesinde bol bol görüyürduk bir ara.
- deve durdurma efekti olan çüş'ün üç ş ile yazılan versiyonu. bir nevi kelime anagramı.
- yuh artık deve! denilesi durumlarda sarfedilen diğer bir şaşırma efekti.
- şahsen hususi bir başlığa sahip olmasını gereksiz gördüğüm, alelâde bir çüş versiyonu.
(bkz: çüş)
(bkz: çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)(mavio, 03.01.2007 00:20 ~ 00:21)
- bunlar 3lü takılır oha yuh ve çüşşş olmak üzere
- bayram ziyaretinde büyük halaya sarfedildiğinde aile eşrafınca pek de hoş karşılanmayan nida. ben bugün bunu gördüm.
- dördüncü nesil sayesinde, uzun bir aradan sonra günün başlıklarının toplamını ifade eden sayının yanında görülebilen bir şaşırma sözcüğü.
- sözlüğe 4. neslin katılımıyla sol banner sayacının çılgın atmasıdır.
dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş.
(bkz: bayanlar bu taraftan lütfen)
*
- at yada eşek gibi binek hayvanını durdurmak için kullanılır bu laf..
- bir de kibar çeşidi vardır.
(bkz: çüşünüzz)
- artık 1000'i geçince çıkmayan ibare..
onun yerine şu anda da görüldüğü gibi normal yazmakta
|