|
|
- türkiyede pek yaygın olmasa da sosyetik evlerin mutfakalarında bulunan, çöplerden kurtulma makinesi, bir amerikan filmi klişesi. yurdumun güzel anneleri, çocuklarının tabaklarında kalan yemekler çöpe gitmesin diye de bu yola baş koyup, bir nevi çöp öğütücüsü görevi görmektedir.
(ascella, 21.07.2004 23:28 ~ 17.12.2006 14:08)
- taş devri çizgi filminde çöp üğütücü olarak bir çeşit yaban domuzu kullanılırdı.
(yanılıyorsam düzeltin)
- şimdilik gösteriş meraklısı tiplerin evinde bulunsa da yakın zamanda yayılacağını tahmin ettiğim faydalı alet. çöp atma derdinden kurtarır insanı.
- hollywood filmlerinin gerilim yaratma unsurlarından bir tanesi
(mavio, 21.07.2004 23:42)
- her sabah uyanıp "iyi ki türkiye'de yaşıyorum" deme nedenlerinden biri.. ya çöp öğütücüm olsaydı da elimi kapsaydı? neyse ki çöp öğütücüm olmadığı için her akşam yatağa "ya yarın bir elim öğütülürse" kaygısıyla girmiyorum, sabah kahvaltı bitip de çöpleri öğütmek zorunda kalmayayım diye bir bölü ışık hızıyla yemek yemek zorunda kalmıyorum. (bkz: gavur yapıyor)
- taş devri'nde çöp öğütücü olarak domuz kullanıyorlardı.hayvan iyi besleniyordu vallaha.
- gösteriş meraklılığı ile ilgisi olmayan insanların da evinde bulunabilen alettir. sonuçta gösteriş daha çok duvar boyutundaki tv, jakuzi, müzik seti,şömine vs gibi eve gelenlerin hemen görebileceği şeyler ile daha kolay yapılır.evde misafir varken kalkıp da çöp öğütücüyü çalıştırmak pek dengeli bir hareket olmayacağından kimseye gösteriş de yapılamaz.artık beyaz eşya ve çöp öğütücüyü pek çok inşaat firması daire ile birlikte aksesuar olarak vermektedir. son derece kullanışlı ve herkese önerdiğim bir alettir.fiyatı ise işlevi gözönünde bulundurulduğunda lcd tv, kameralı cep telefonu vs ye göre çok çok ucuzdur.
sonuç: ben çöp öğütücüme laf söyletmem arkadaşım.
|