şu sıralar kanal 1'de böyle bir program var. filmin devamı adı da. o programda bir zamanlar ünlü olan kişilerin bugünlerde nerede ve ne yaptıklarını araştırıyor. ilgi çekici doğrusu.
(bkz: coşkun sabah)
nereden aklıma geldi bilmiyorum lakin 5-6 yaşlarında bu adamı çok severdim kaseti vardı dinlerdim şuursuzca hoş ne demek istediğini anladığım o zaman pek söylenemezdi, şu sıralar pek ortada gözükmüyor kendileri..
mustafa denizli'nin milli takım teknik direktörü olduğu dönemde kaybedilen bir maçtan sonra hocaya uçarak kafa atmış olan amigo. o ne hareketti yarabbi.
kanal 1de yayınlanan filmin devamı adlı enteresan bir programda ta kendisi işlenen ünlülerdir. örneğin bbg evi sakinleri, cem adler, kamer genç'in çiçeğini suladığı hanım gibi kişiler (lan bunlar da iyi örnek olmadı pek) şimdi napıyorlar, neden kayboldular, nelerle uğraştılar gibisinden sorgulanıyorlar.
susam sokağında hakan abi vardı. ilk sanal aşkımdı. arada vhs kasedi takıp izlerim, nesini beğenmişim pek hoş değilmiş diye düşünürüm falan da... sahi n'oldu ona?