denizlide bir arabanın çarpıp kaçması sonucu belden aşağısı tutmayan ve solunum cihazına bağlı olarak yaşamaya mahkum olmuş pırıl pırıl bir kız çocuğudur. ancak değinilmesi gereken konu şudur ki: 7 kasım 2008 akşamı kanal d haber bu kızın evine misafir olmuştur maksat evet bazı şeyleri güzelleştirmek, çaresizliği gözler önüne sermektir ancak o muhabirdir ki kızcağızı üzecek saçma sapan şeyler sormuş ve söylemiştir. yok sen bu elektrikli makineye bağlısın elektrik giderse ölürsün ama korkma elektrik kesilmez paranız ödendi... la mal
* elektrik sadece ödenmeyince mi kesiliyo! bir de çocuğa "şimdi yürüyemiyosun belden aşağın tutmuyo yürümek istiyo musun? bana söz ver yürüceksin aslanım benim" gibi güya gaz verici sözler sarfediyor. sanki oyavrucak yürümek istemiyor gibi. kim bilir neler çekiyor o kızcağız.. bir de iyi haber veriyorya gülerek sunuyor haberi.. kimse kusura bakmasın ama ben tasvip etmedim edemedim bu olayı kızcağız zor tuttu kendini ağlamamak için. tamam işinizi yapın ama karşınızdaki olaylara biraz daha duygusal yaklaşacak olan bir çocuk.