belki ilginizi çeker
  1. · hı hı evet
  2. · 13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı
  3. · çok sarhoştum hatırlamıyorum
  4. · re
  5. · şirret olmayan görümce
  6. · yaran msn diyalogları
  7. · sözlükteki sempatik nickler
  8. · evde kız kıza şarap içmek
  9. · şarap olamayan üzüm
  10. · itü sözlük radyosu djleri
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · the twilight saga new moon
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · okan bayülgen
  5. · boylumlama
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · kurtlar vadisi nin geri dönüşü
  9. · burger king

şirret olmayan görümce  

sayfa  / 3
  1. altıncı nesil (nesildaş) yazar. hoşgelmiş, sefa getirmiş can insan, sevimli şahsiyet.
    (hı hı evet, 07.02.2009 23:15)
  2. candır, can.. dosttur, bizim evin büyük kızıdır...
    bugünler de vitamin eksikliği yüzünden pek görüşemiyoruz (nasıl oluyor o demeyin, güçsüz kaldı yavrucak) ama yine de aramızdaki sıcaklık baki... üniverstenin bana kattıgı en güzel şeylerden biri o, ki bunu da gayet iyi biliyor. deli gibi içip sarhoş olduğumuz her bir günü kaleme alsak roman olur, ki benim bu yönde sinsi planlarım zaten var*

yarın için ayarladığımız akşama mantı - sabaha film organizyonumuz dış mihraklar tarafından bozulmuş olsa da her gün bizi bekler diyorum ve onu kokulu öpücüklerime boğuyorum.

okula gel gayri.
    (hı hı evet, 14.03.2009 19:17)
  3. kanka listeme eklemek istediğim yazar. *
    (simliboya, 19.03.2009 01:26)
  4. uzun boyuyla bir takım insanlarda kompleks oluşmasına sebep olan can insan. gülüyor efendim bu insan, artık kime benziyorsa...

(bkz: hı hı evet)

girilerini de ailecek takip ediyoruz görümcemizin. şirret değilim diyor ama .... evet ama ! boşlukları siz doldurun *
    (pakanajuhla of boreat, 22.03.2009 12:53)
  5. kankamdır o kankam.
    (simliboya, 22.03.2009 12:55)
  6. inatla ve israrla şirret olmadiğini savunan yazar. şirret değilim uleynn! lakin hakedene elimin altinda 1256 sayfalik bir fikret eren her daim hazir ve nazir bulunmaktadir. bu da şirretlik değil ki. tedbir o tedbir...*
    (şirret olmayan görümce, 22.03.2009 13:00)
  7. dünkü yaşasın pasta yiyeceğiz mini zirvesinde tanıştım kendisi ile. bol bol güldük eğlendik. tam toplu fotoğraf çekileceğimiz sırada yanyana gelmişiz kendisi ile. uzun boyuna baktıktan sonra aramızda şöyle bir diyalog geçmiştir:

-yeaaa ben çok mu kısayım yeaaa!
    +yok şekerim senin boyun kısa değil benim boyum uzun

dedi ve beni nasıl da rahatlattı*

şaka bir yana valla çok sevdim kendisini. çok matrak ve kafa bir yazarımız. tüm söylediklerini onaylıyorum. kesinlikle şirret olmayan, güler yüzlü cana yakın bir görümce. rabbim hepimize böyle bir görümce nasip etsin işallah. (amiiinnnn) *
    (n excantric matmazel, 22.03.2009 16:31 ~ 22:58)
  8. boyunun uzun olmasina fazlaca takılmış yazar. napiim yaa allah vergisi*
    (şirret olmayan görümce, 22.03.2009 22:49)
  9. şirret olmayan ama fesat olan yazar. boyu da hiç uzun değil bi kere. cüce diyebilirim şahsen.
    (amuda kalkan imam, 22.03.2009 22:55)
  10. hı hı evet kişisiyle kıçkıca geçirdiği iki günün sonunda, kendisinin taşiyip cömertçe ortaliğa saçtiği virüslerden payini alip şu anda yorgan döşek yatan yazar.
    (şirret olmayan görümce, 23.03.2009 15:00)
  11. azimle hasta ettiğim zat-ı muhterem, sevgi pınarımın en degerli damlacıklarından...

önun için üzüldüm zira saçtıgım virüs bünyeye yerleşince gitmeyip baki kalanlardan, allah sabır versin diyorum, bira içsin geçer *
    (hı hı evet, 23.03.2009 15:03)
  12. zannımca boş kümedir.
    (impala, 23.03.2009 18:08)
  13. başkasının bardağın dan bişeyler içmemeyi öğrenmesi gereken yazar..
    nickinden anlaşılacağı üzerede şirret biridir pek fazla bulaşmamak gerekir.
    elimi verdim kolumu geri alamıyorum
    şaka bir yana hoş sohbet yazar...
    (hawthome, 24.03.2009 03:13 ~ 03:20)
  14. nickinin meali hoş ve güzel bir anlam taşısa da beni ürkütmüş yazar. temkinli yaklaşmam gerektiği kanaatindeyim. bundan sonra ki zirvelere özel zırhla falan gideceğim. nolmaz nolmaz.*
    (van den budenmayer, 28.03.2009 01:37 ~ 01:38)
  15. şirret, fesat, pişkin ve melek yazar. (oohh çatla)
    (amuda kalkan imam, 28.03.2009 01:42)
  16. gerçekten böyle bir yazar var mı yok mu sorularına beni itelediği için kafamı karıştıran yazardır kendileri. oto cevap bootu bile olabilir hatta.

tutturdu illa avukatın olacağım diye. önce okulunu bitir sonra istersen ninja ol dedim dinlemedi. okula gitmeden bitmiyor ayrıca, beni izliyorsa şu an selamlarımı gönderiyorum kendisine.

ben geçen yerel seçimleri ne ntvmsnbc sitesinden ne de televizyondan takip ettim. açtım postaneyi bilgilendim. sağolsun ne sorduysam cevapladı, ne dediysem arka çıktı beni hiç bozmadı. seçim bitti yetmezmiş gibi guiza muhabbeti dahi yaptı.

çok kanım ısındı çeksene elini diyerek mutsuz bir sona imza atıyorum.
    (pudding, 02.04.2009 01:33)
  17. hı hı evet in çift yumurta kankası. zirvede bile hiç ayrılmadılar. ve hatta aynı sandalyede oturdular.
    güzellik desen, hımm'dan öte, muhabbeti zaten 10 numara. fıstık, fıstık.
    tek handikap; insanlara az-biraz yukarlardan bakması.
    1.85'den aşağı olanların hiç şansı yok gibi. *
    (sinirliyim ezelden, 02.04.2009 02:16)
  18. iyi ki dogduuun diye haykırılsaı kişilik, tatlı cadı...
    eh artık kazık kadar oldu sayılır, yaşlandı yaşlandı *
    birlikte geçireceğimiz nice dogum günlerine diyor, tepesinde aklar görene kadar ,hatta dur lan daha da fazla, onu yalnız bırakmayacagımı burdan kendisine müjdeliyorum,.
    ha bir de onu seviyyorum, cidden.
    (hı hı evet, 10.04.2009 00:02)
  19. doğum günü çok kutlu olsun. bugün kendisi bol bol şımaracakmış. varsın şımarsın. nitekim teyzemin yaşına geldi. yolun yarısında artık.*

edit: doğru tahmin. 35 oldu.
    (lorenzen, 10.04.2009 00:34 ~ 00:39)
  20. artık o bir yaşlı! hadi geçmiş olsun efenim, nice mutlu yaşlı yıllara*
    (amuda kalkan imam, 10.04.2009 00:36)
  21. sayın kankalarının inatla ve ısrarla kartlamış muamelesi yapmasına rağmen daha sadece 20 yaşını bitirip 21ine basmış yazardır. hele o teyze lafının intikamını çok pis alıcam*
    (şirret olmayan görümce, 10.04.2009 01:48)
  22. doğum günü kutlu olsun, iyi yaşlanmalar * her şey gönlünce olur umarım.
    (coolgirl, 10.04.2009 01:50)
  23. amanın yarebbim bir yaşı daha geride bırakan bağyan kişisi... kızım beterin beteri var lan diyorum. ya 2 yaş daha atlamış olsaydın heee! sorarım sana niye takıyosun kafana! töbee.
    ufak çaplı çemkirme modun sonra "doğum günün kutlu olsun canım " mesajını burdan şeyediyorum kendisine. yüzünden kocaman gülümsemesi eksik olmasın dediğim kişi *

ve not düşüyorum kendisine: kızım büyüyen sadece yaşın olsun. ya yaşınla birlikte her yıl boyun da büyüyüp uzasaydı heee! o zaman halmiz ne olurdu be! *
    (n excantric matmazel, 10.04.2009 10:37)
  24. ne güzel bir nick.allah herkese şirret olmayan bir görümce versin ayrıca.tanımıyorum ama doğum günüymüş kutlamak istiyorum.doğum günü kutlu olsun.nice sağlık,huzur,başarı dolu yıllara...
    (cezayir menekşesi, 10.04.2009 10:40)
  25. nickini çok kıskandığım yazardır kendisi.
    (epruuuu, 10.04.2009 10:43)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil