olası bir durumun olasılık dışı yansıması. herkes müslüman olabilir hatta marks bile ama şirin baba şirin babadır, şirin baba müslüman olsa şirin baba olur mu? olsa olsa dublaj faciası olur. 8 yaşında çocuğun ağzına dolanır geyik olur yani olan olur ümmetkomün olur.
samanyolu tv de yayınlanırsa hiçte şaşılmaması gereken durumdur. öncelikle özellikle şirin baba olaya zaten sakal yönünden gayet uygundur. müslüman edilip adını imam şirin olarak değiştirmesi sonrası diğer şirinleri islamiyete çağırmasıyla hızla durum şirinler köyünde yaygınlaşacaktır. ardından olayın imam şirin in diğer şirinleri cihad a davet etmesi sonucu gargamel in evine cihada kalkmaları olasıdır. hatta müezzin şirin şirinler köyü camii yaptırma ve koruma derneğini kurmak amacı ile şirin babaya dilekçe bile vermiştir. dikkat edilmesi gereken tek mevzuu ise şirin babanın olayı abartarak yaptığı iksirler ve büyüler sonucu imam şirin kisvesi altında cinci şirin olarak anılıp içine cin giren şirinleri şirin çileği karşılığı tedavi etmesi olasılığı baş gösterecektir. elmalılı hamdi şirin in ise kutsal kitabı şirinler diline cevirmesi ile olayın iyice boku çıkacaktır zannımca.
karl marks gibi uzun sakalları olan ve şirinler köyüne asla bir ibadethane yaptırmamış olan şirin babayı ;sarıklı ,cübbeli ,elinde tespihi ile şirinler köyünün tek ibadethanesini gargamele yıktırmamak için gösterecekleri dayanışma ve mücadeleyi düşünmek ,arabistan yarımadasının çöllerinde develer üzerinde şirinler köyünden başka bir coğrafyaya geçişleri ve cihada kalkmaları beni ekrana bağlayabilirdi neden olmasın belki bir gün o da olur
- bir adet cami yaptırılması
- müezzin, imam ve hafız şirinleri gelmesi
- ramazan aylarında obur dahil herkesin oruç tutması ve hep birlikte iftar yapmaları
- tembel şirinin derhal bir iş bulması (allah tembel insanı sevmez.)
- şirine'nin kapanmasıyla birlikte olabilir.
sanıldığı gibi samanyolu tv değil konya tv tarafından modifiye edilmiş,imana getirilmiş şirinlerin bedende yarattığı şaşırma tepkisi. bu versiyona ekstra olarak mümin şirin ilave edilmiş,ak sakalından dolayı en büyük değişiklilklere şirin baba maruz bırakılmıştır. artık şirin baba iksir yapmıyor namaz kılıyor,orman yerine camiye gidiyordur. gargamel amerikadır,israildir. allah cezasını versindir.
"bir gün yolunuz ormana düşebilir ve sizler de "cuma"ya giderseniz(iyi çocuklar olursanız) belki şirinleri bile görebilirsiniz" sözlerini aklıma getiren samanyolu tv (yanlış hatırlamıyorsam)de görülen bir durumdur...
şirinenin orospuluğu ve diğerlerinin eşcinselliği hakkındaki tartışmalar daha bi toşaklı hale gelecek, konu hakkında din alimleri önemli açıklamalar yapacaktır diye düşündürten mevzu
şirinlerin hacı baba, takkeli şirin, iyimser şirin, ermiş şirin, iblis şirin, tesbihçi şirin, hatun şirin gibi değişikliklere uğramalarına yol açacak olaydır.
+ hacı baba hacı baba
- buyur takkeli şirin bende tesbih çekiyordum
+ ha selamınaleyküm
- aleykümselaamm
- hatun şirin hakkında iyi şeyler duymuyorum hacı şirin
+ töbe estafurullah.. o nedemek
- zina yapıyormuş
+ siktir..
- töbe de..
metalci şirin: babalık naber
hacı baba: geldi yine denyuz.. iyiyim evladım sen nasılsın inşallah
+ baba bırak bu ayakları ya.. metallica geliyor gidicem ben az para şirinlesene
- töbe estafurullah.. satanistmisin sen
+ babalık bırak ya.. az para şirinle hadi
- git burdan. hayırsız. git töbe et gel..
+ of babalık yaa sırf problemsin.. hadi ben kaçtım eyvallah
- fesupanallah