belki ilginizi çeker
  1. · alternatif şirin isimleri
  2. · ibrahim tatlıses in milletvekili adayı olması
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · öğretmenler günü
  3. · erkekte ses tonu
  4. · okan bayülgen
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · yılmaz özdil
  7. · beşiktaş
  8. · bakım otobüslerindeki çiçek yetiştirme sevdası
  9. · yaran yanlış başlık okumaları

şirinler köyüne alternatif şirin alımları başladı  

1. şirinler,şirin baba önderliğinde çıktıkları bir gezide sevişen iki şirin çifti görerek,cinselliği keşfederler.artık bütün erkek şirinlerin aklı sekse düşmüştür,hepsi şirine için kavga etmektedir(daha 31 çekmeyi bilmiyorlar tabi).şirine orospusunun da iyice götü kalkmıştır.hatta tahrikkar kıyafetlerle şirinleri azdırıp,çekirdek çıtlayarak kavgalarını izlemektedir.şirin baba napsın,bir çözüm bulur.ormanın her yerine alternatif şirin alımları başladı diye ilan yapıştırır.bu çözüm işe yarar şirinler köyü çıtır şirinlerle dolup taşar.artık şirinler köyünde seksten başka birşey yapılmıyordur.bu durumdan tek memnun olmayan kişi ise şirinedir.bütün şirinler yeni gelenlerle ilgilenir,kimseyi şirineyi takmaz.şirine artık cinnet geçirmenin eşiğine gelmiştir.sonunda birgün olan olur ve şirine kendini canlı bombaya çevirerek şirin köyünü havaya uçurur.bu haberi duyan gargamel de tek yaşama sebebi olan şirinlerin ölmesiyle,intihar eder.
    (nectar, 28.06.2006 23:35)
  2. (kitiara uth matar, 21.04.2007 14:28)
  3. - şu anda yönetmenim beni uyarıyor evet bir flash haberimiz varmış söz sende haluk.

- şok şok şok şirinler köyünde hareketli saatler tüm hızıyla devam ediyor. şirinler köyüne alternatif şirin alımlarının başlamısı karşısında olaya tepkili bir şekilde yaklaşan gözlüklü ve somurtkan şirin, güçlü şirin tarafından şirinlenerek hastanelik edildi. bu olay şirinler köyünde çoşkulu bir şekilde kutlandı. kendini kaybeden bir çok şirin aşırı mantar yediği için zehirlendi, bad tribe giren şirine herkesin kendisine tecavüz ediceğini sandığı için köyü terk etti. şirinlerin bazıları endişeli, bazıları mutlu bense kafayı yedim toptan.

- teşekkürler haluk. yeniden bağlanmıycaz sana.
    (jimmyjazz, 08.06.2007 17:46)
  4. - şirinler köyüne alternatif şirin alımları başladı abi. ne dersin?
    + hay sokiim şirinlerinize de köyünüze de.

(bkz: ne mozayiği ulan)
    (anfinindistortiondugmesi, 08.06.2007 18:25)
  5. (acayip biri, 22.06.2007 17:18)
  6. değişik renklerde şirinler alınabilir misal.

(bkz: zenci şirin)
    (bkz: iskandinav şirin)
    (bkz: asyalı şirin)

gene seksle ilgili oldu galiba*
    (bkz: united colors of benetton)
    (cornetto, 04.12.2007 16:20)
  7. (babysmurf, 04.12.2007 17:10 ~ 05.12.2007 07:27)
  8. (bkz: @2104267)
    (billie jean, 04.12.2007 17:14)
  9. -bak şirin baba, eger bir tane daha erkek şirin alırsan siktir olur gideriz bu köyden, yeter ulan, birbirimizi sikmekten oturamaz olduk .mına koyim
    +şirine var da ben mi almiyorum, idare ediverin siz de azcık güzel şirinlerim
    -idare edemeyiz şirin baba, idare edemeyiz
    (aha şuraya yazıyorum yazdıydı dersin, 04.12.2007 21:15)
  10. -şirinler köyüne alternatif şirin alımları başlamış fred, sevgilim başvuralım bizde noluuur!
    -oov vilma, gargamel taş gibi çaylakları kaçırıp yetiştiriyomuş gidemeyiz hayatım.
    (balefulwhisper, 27.05.2009 16:36)
  11. -fakültelerin orman mühendisliği bölümlerinden mezun,
    -şirinlik konusunda en az 5 yıl deneyimli,
    -kedilere alerjisi olmayan,
    -mantar seven,
    -erkek adaylar için aseksüel ve askerliğini tamamlamış,
    -mavi beyaz renkleri seven prensentable

şirin aranıyor.

başvurularınız için cv nizi şirinkaynaklari@mantarkoyu.com * adresine gönderiniz.faxla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 27.05.2009 16:43 ~ 29.05.2009 12:17)
  12. (sikko, 27.05.2009 16:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil