belki ilginizi çeker
  1. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · uykusu olup da uyumayan insan
  4. · 100 opera
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · onur öymen
  7. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  8. · kadınlar birer vasıtadır
  9. · havaş

şimdilikkararveremedim  

1. engin müzik kültürüne sahip bir yazar olsa gerek.
    (wondrous, 26.01.2006 10:15)
  2. rock n' roll diyorum başka birşey demiyorum...
    (mr drummer, 22.03.2006 14:42)
  3. uzun nicklere dikkat eden yazar*
    (piyanogörünümündekiçellodançıkanbağlamasesi, 22.04.2009 14:15)
  4. rock n' roll böyle bişiy.!
    ve hayatımın erkeği..
    (azly, 25.05.2009 00:27 ~ 11.11.2009 23:50)
  5. uzun uzun alacağı eşyaya bakar. ensesinde yarım saattir dolanan tezgahtarın gözünde zaten potansiyel hırsızdır. bunu hissedince dönüp ''şimdilik karar veremedim'' biraz dolanıp geleyim der ama elinden hala almayı düşündüğü eşyayı bırakmamıştır. aslında tezgahtara da için için kıl olmaktadır. uyuz karı der içinden şeytan diyor kabine sok sıkıca bağla tüm dükkanı soy, görsün hanyayı konyayı. vakit kazanmak için kaç para olduğunu bildiği halde fiyatını sorar ama tezgahtar bilmez. malı elinden alıp etiketine bakmaya yeltenirken daha atik davranıp ilk defa görüyormuş ayağına yatıp kendi bakar. haa iyimiş fiyatıda deyip içinden vay ibneler bi bez parçasına 200 lira ha yuh diye düşünür. tezgahtarı artık sadece bağlamayı değil aynı zamanda dükkanı yakmayı düşünmektedir. tezgahtar haketmektedir ama sanki mağaza kendi malıymış gibi takılmakta, orda 666 lira asgari ücretle çalıştığını unutmuştur. asgari ücretin bu rakam olması bilinçli yapılmış bir hareket midir? ne anlatılmaya çalışılmaktadır. pişmiş kelle sırıtması ile son kez atağa geçilir ve en yılışık sempatiklik ile son fiyat ne olur diye sorulur. oralı bile değildir tezgahtar, muhtemelen eşya tek kalmıştır indirim hakkını kullanıp kendine mal edecektir. taksitle almak en iyisidir. evet evet hangi kartlara kaç taksit olabilir acaba sayın hanım kızım. kibar olmak, belkide son anda kızdaki o totem ifadesini biraz kıracaktır. bitkin ifadeyle sayılan kartlardan bir tanesi bile bende yok iyi mi? seri katil olmak varmış ama bendeki bu kararsızlıkla hangi silahı kullanmayı düşünene kadar elimde kurban kalmaz. kızı akşam yemeğine mi çıkarsam acaba? nereye götürsem daha etkili olur italyan en iyisi herhalde. pizzayı kim sevmez ki di mi ama ? çin mutfağı da enteresan olabilir gerçi. ama ya o çubukları tutamaz doğru dürüst yiyemediği için kıllığına başkasına satarsa elbiseyi. tradisyonel bir yapısı var gibi en iyisi kebapçıya götüreyim tam lahmacununu yerken seni seviyorum yazılı peluş bir ayı hediye ederim. dükkanı kapatıyoruz beyefendi diye kulağıma böğürdü mendebur karı. iki saattir seni götürmediğim lokanta kalmadı boğazına dizine dursun. almıyorum lan ama yinede bir gün daha ayırabilir misiniz? akşam evde düşünecem.
    (şimdilikkararveremedim, 27.06.2009 14:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil