en büyük öğrenci geyiğidir bu. ertesi gün önemli bir finaliniz olur ama her ne hikmetse uykunuz gelir ve birazdan uykuya dalacak olmanın verdiği gazla bu talihsiz cümleyi sarfedersiniz. daha da kötüsü alarmı küfrederek kapatacağınız için sınava da geç kalma olasılığının her zaman olmasıdır.
akıldan geçtiği andan itibaren unutulmaya çalışılmalıdır. sabah uyanmanız gerektiğinde o uyku bir tatlı gelir bir tatlı gelir.. daha da kötüsü bütün ev uyuyorken sizin sımsıcacık yatağınızdan kalkıp ders çalışmak zorunda olmanızdır. şahsen ben çıkardım bu cümleyi hayatımdan tavsiye ederim
yarın sabah olunca ben 1 saat daha yatıyım da kalkar çalışırım şeklinde söylenir, sınava yarım saat kala kalkılır, sınava yetişilince şükredilir, sınavdan çıkarken küfredilir.
sabah saat okula gidilcek duruma göre ayarlanır ve asla kalkılamaz.kalkanlar ayakta alkışlanır kısmi sorumluluk sahibidirler tam sorumluluk sahibi olanlarsa bu gecenin ödevini sabah erken saate bırakmayanlardır
biraz derse bakılmıştır, uyku bastırır hemen nerden gelir hiç bir zaman anlaşılmayan bir şekilde başka bir şey yaparken gelmez ama ders çalışacakken gelir namussuz.aklımaza en yakın kurtuluş olarak bu düşünce gelir, yarım saat kadar kıvranılır ve yatılır sabah erkenden kalkılacaktır.sabah olur telefon çalar yataktan telefona uzanılır alarm kapatılır,uykula kafa ile şu salak cümle kurulur "uykusuz sınava gideceğeme uyur öle giderim belki işe yarar".evet gerçekten işe yarar uykusunu almış bir bünye her şeyi çok daha iyi hisseder.
son 2 senedir durmadan kullandığım cümle.hepsinde de yalan oluyosunuz.bende mi sorun var yoksa herkes mi böyle anlayamadım.ne zaman ödev olsa direk uyku basar,derim ülen 5te kalksam yaparım rahat rahat,okula da erken giderim ama yok öyle bişi yok.