|
|
- sözlüğün yeni rengi, yeni kazancı, dünya tatlısı yazarı.
hedefinde dramatik yazarlık ve dramaturgi okumak varken hayat onu atıvermiş tıp fakültesinin buğulu koridorlarına.* istediği bölümü sonradan kazansa da, bir okula bağlı olmak taş koydu yoluna. yani tıp fakültesi yine çıktı karşısına. her ne kadar kendisi pek yakıştırmasa da doktorluk en çok o'na yakışacak kanımca.
sözlüğe hoşgelmiş gelmekle ne iyi etmiş.(sahra, 19.06.2007 00:21 ~ 00:23)
- karaköy iskelesinde kocaman bina büyüklüğündeki vodafone reklamı yerine, onun yanındaki cama yapıştırılmış yerel bir sürücü kursu reklamının önündeyim diye mesaj atıp, beni dolaştıran, tıp fakültesindeki lakabı sosyal öğrenci olan, ama sınavların onun bile bakış açısını daraltarak bu hale getirdiğini düşündüğüm kankim
- kendimi bildim bileli burnumun dibinde olan dost.zorlayarak da olsa beni sözlüğe girmeye ikna eden kişi.lafını sakınmayan,tıp fakültesiyle yetinmeyip bir de güzel sanatlar fakültesine el atan rengarenk çenesi düşük kankim.milletle kafa geçmek dalga dubara onun bir numaralı eğlencesidir.üşengeçliğiyle nam saldı .üç satırdan fazlasını okumaz .dünyada işi olduğunu bilse gelmeyeceğini düşündüğüm üretim hatası.klavyesine kuvvet.(bkz: pabucumun ateisti)
- (bkz: ılımlı ateist)
- sözlük deliliğimiz sayesinde tanıştığım ve neden bu kadar geç tanıdığım konusunda kendime kızdığım şirin bi doktor adayı!
- küçük iskenderle msnde konuşan arı.
- (bkz: allahın kutup baykuşu)
- bilgi paylaşımı ve sohbeti çok güzel, klasik müzik ilgisi bir hayli fazla ayrıca çok iyi bir chopin hayranı. bir gün bu konuda iyi bir zirve düzenlemesini bekliyoruz.
|