yaşanmışlıklara göre, içinde olduğun duygu durumuna göre, bütün kadın isimlerinin içinde olabileceği grup.
ne zaman kadriye ismini duysam, sanki bir şiir dinliyormuşçasına mest olur bırakırım kendimi zamanın azgın sularına ve zaman akıp giderken, benden çaldığı her an için bir gülümseme bırakırım dalgaların acımasızlığına.
edt: uzun uzun edit yapmayı sevmem. neden seveyim ki? klavyeye tıkırdattığım her harf için atp harcıyorum ben. neden harcamayayım ki? ama ama ama eksilenen girilerim rüyama giriyor "ras, bizi eksileyip duruyorlar, ne yaptık biz, ne günahımız vardı ki? oy oy oy" diye feryat ediyorlar. neden etmesinler ki? bu girim bir anket girisi biliyorum ve bunun utancı içindeyim sevgili dostlar. neden olmayayım ki? ama ama ama bu girimin kime ne zararı var ha söyleyin kime ne zararı var? sen! şu soldaki gözlüklü eleman, eski sevgilinin adı mısra diye mi eksiledin bunu ha! söyle!.. ahh çok bedbahtım dostlarım.. şiir gibi bir adım olmadığı için belki de, bilemiyorum.. evet evet. bu listede kendi adımı görmeden rahat etmeyeceğim. öyleyse;