|
|
- sözlükte alenen yazılması sakıncalı olan ya da sözlük insanlarınca hoş karşılanmayan bazı notların bir şekilde ulaştırılmak istenen tarafa (gizlice) iletilmesi durumu.
geçen gün nick altıma bir giri girilmiş olduğunu gördüm. saçma sapan, manasız bir giriydi bu lakin bu giri sahibinin beni yakından tanıdığı açık bir şekilde belliydi. cool bir yazar olduğum için "sanki beni tanıyorsun ehehe" tadında mesaj yollamadım, yollamamda. girisini incelemeye koyuldum. yaktaşık 17 dakika kadar sonra akrostiş bir şekilde bana* bir mesaj verildiğini anladım. "oğlum ben tahir, artı oy *ver lan bana" yazıyordu yukarıdan aşşağıya. bu benim kanki boyum tahir den başkası değildi.çok zekice bir hareketti, takdir ettim tahir i. aynı şekilde akrostiş bir şiirle "vermeyenin*" yazdım bunun nick altına. sonra fazla zorlamıyım dedim, seri artıladım canoyu.
yıllar önce bu tahir in kız arkadaşı banu şahsıma dert yanıyor, "bunun pipisi* küçük yaa" şeklinde sitem ediyordu.bu lafları duymuştu bizimki. o günden sonra tahir in kayış koptu, böyle sikko istekleri olan, küçük mutluluklarla yaşayan bir adama dönüşüverdi. çünkü çok koymuştu bu "küçük pipi" lafı ona. romantik bir şiir yazarak ayrılmıştı banu dan. şiir 'sen benim için bin düşsün*' diye başlıyordu hiç unutmuyorum. siz ayrılmak istediğiniz sevgilinize böyle garip şiirler yazmayın e mi*.
(bkz: gizli bakınız)
edit:öğrendim ki tahir kanatlandırılmış. penis başlığına "benimki kocaman valla" yazmış bu salak. arkadaşım diye demiyorum mükemmel gerizekalıdır..(yaqui, 02.04.2008 14:10 ~ 14:50)
- %&/+%623kjsd.
- rumuz altına yazılanları pek yaygındır.
mesela;
başlık;herhangi bir yazar
-oraya geldiğimiz zaman bana da o favori içeceğinden ısmarlayacak olan yazardır.pis hayvandır hatta.*
asasdas;
-e biz anlamadık.
- "-.-- -... ... --."
- coca cola şişesinin dibiyle bakarak okunabilen girilerdir.
- (bkz: anladın sen onu)
- kiril alfabesiyle yazılan girilerdir. sözlük kirili desteklemediği için garip garip çıkmaktadır. şöyleki;
привет
(bkz: merhaba)
|