belki ilginizi çeker
  1. · küçük yaraklı adamla sevişmek
  2. · çocuğuna mesleğiyle alakalı isim veren ebeveyn
  3. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları
  4. · şşş
gündem
  1. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · domuz gribi
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  8. · otu boku modelleme isteği
  9. · hiç eskimeyen yalanlar

şişş bak bi  

1. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş.
    (bkz: gördük)
    (ahead full, 07.05.2009 14:35)
  2. seslenmek için kullanılan fakat sözcük öbeği denilemeyecek hede.
    (triangle, 07.05.2009 14:36)
  3. vakti zamanında beyazıt öztürk'ün tiplemelerinden birinin sürekli söylediği söz.
    (hacktor, 07.05.2009 14:59)
  4. ilk kez nick altı yazıyorum bir yazar için. böyle yazmayı istemezdim ama resmen komedi dükkanındaki prodüksyon ekibinden biri arkadaş sanırım. (bkz: @3454011) girisi ile günün şakasını yapmış yazardır.

kendiside haklı tabi. şampiyonluğa gidiceksin, yıllardır inönü'de fenerbahçe'yi yenemeyeceksin, sonra kupanın sapını dağıtıcaksın. komik olmak zor zanaat arkadaş. sözün özü kurtlar vadisi pusu dizisi ve fenerbahçe - beşiktaş kupa maçını ilişkilendirebilecek kadar yaratıcı bir zekaya sahip yazar arkadaşla bu sözlükte yazmak ne güzel...

kupa hayırlı olsun, allah şifa versin...
    (kayma benim alanim, 15.05.2009 00:00)
  5. kaymakamlarla uğraştığını düşündüğüm yazar...

boşver abi dalgana bak...

ver "bobo"yu ver "bobo"yu
    (tombalaci pascal, 15.05.2009 22:32)
  6. yazar nickinden meslek tahmininde fakülteyi doğru tutturan, bölümde yanlış katta kalan yazar. *
    (yanlış tabakada ortaya çıkan fosil, 24.07.2009 13:27)
  7. gerçekten başarılı.
    (busburak, 02.09.2009 19:14)
  8. kendisi hedeflediği ilgiyi görememiş olacak ki artık "küçük yaraklı adamla sevişmek" şeklinde başlıklar bile açmaya başlamış.

türkiye penis ortalaması hakkında da engin bilgisi olması beni derinden etkiledi. sığdan mı desem?

muhtemelen en son 4 yıl önce falan seviştiğini tahmin ediyorum. umarım bir homosapienle gerçekleştirmiştir. yazık.
    (alkolik2000, 03.09.2009 15:52)
  9. son 5 dakikadır "yarak mı yarrak mı lan" şeklinde kendimi sorgulamama sebep olmuştur. düşündürme potansiyeli kadar güldürme potansiyelini de görmek isteriz sahalarda..
    (alkolik2000vemüslümünkuzeni, 03.09.2009 16:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil