nöbetçi zebani: efendim, cebinden zemzem şişesi çıktı bunun.
h_g: (ulan ne güzel işlemeyecekti ateşi bana)
şeytan: aferin oğlum(zebaniye bir parça insan eti atar), doping yasak bilmiyor musun!!! ahlaksız herif neden geldiğin belli buraya.
-baba naber
-iyi koç hoşgeldin
-valla bakıcaz hoş mu değil mi
-bak bak tabi
-ne bu burda sigara külü var
-yok kül değil o senden evel gelen arkadaşın külleri
-?!?!
-tırstın?
-sıçtım desek...
şeytan* : *bana bak, folloş ettin namımı,zaten vodka yetiyordu bi sen eksiktin... bık bık...peşinize milleti taktınız zaten...
h_g: sus!! bi halt edecek gibi konuşuyorsun dünyada burası benim çöplüğüm kıstır kuyruğunu ikile
şeytan: ikiniz de kucağıma oturacaksınız seneler sonra nasılsa hadi bakalım...
tgsm: ben cennete bakmıştım ama
şytn: önce burdan geçeceksin
t: şu arkadaki kapı olmadığına emin misin
ş: boşuna uğraşma burda 1 milyon yıl yanacaksın
t: oha o kadar olmuş mu be
ş: olmuş tabi yemediğin bok kalmamış fani alemde
t: walla onlar tahrik etti ben isteyerek zina yapmadım
ş: burda zina günahı yazmıyo
t: elizabeth yazması lazım , bi kontrol et istersen
ş: ne diyosun lan gir kazana
t: (bir yandan bir ayak kazana sokularak) eii burada da huri nitelikli oluşumlar var mı
*
hell guardian: ya biraz ara verelim yeter
şeytan: *aman da aman peki efendim, sen şu vantilatöre geç, al içecek
h g: (içer ve hemen kusar) şerefsiz herif!, asit bu be!!!, klima bozuk sıcak üflüyor hem!
şeytan: yeter bu kadar, sokun şunu kazana...
şeytan: merhaba allah kurtarsın, geç kardeş şöyle, yandaki lav çukuru rahattır.
günahkar: sağol abi. seni de allah kurtarsın.
şeytan: inşallah tabi de, ben ömür boyu yedim.
günahkar: yapma yav suçun neydi?
şeytan: valla hani içinden bir ses rüşvet al bişi olmaz diyodu ya. işte o ses benim. sırf sana diil bütün insanlara aynı numarayı çektim ha. çok safsınız lan. hemen geliyonuz oltaya. hehe.
günahkar: neyse şimdi elime kana bulayıp şurdaki cezamı uzatmıyım. allahım sabır ver.
şeytan: amin!
şeytanla karsalaşan hobaacaaan:
-hasiktir sende nerden çıktın lan.
-ne?
**senin karizmada tavana vuruyo mekanı da imaja göre düzenlemişsin. bravo çok iyi uygulamışsın .başaralarının devamını dilerim.
-ne?
-seninle uğraşamam daha gidip kendimi 1 milyon derece fırına verecem. kendine iyi bak kankee.
şeytan:oooo, beyler hoşgeldiniz, siz de mi buradaydınız yahu?
fav:*ne diyo lan bu? kimsin lan sen?
şeytan:waaay, dünyada akıllanmadın bi de burda delikanlı ayağı çekiyor, pezevenge bak hele.
azur:*olum, şeytan lan bu, bizzat zat-ı şahaneleri.
fav:hsktr, demek finaller öncesi sabahlara kadar bilgisayar oynamama, cenabet cenabet cuma'ya gitmeme, yoldan geçen kızlara hayvan gibi bakmama neden olan ipne bu ha! olum tutmayın lan beni, yedim hüleaaaan seni, sıkıyorsa çık karşıma!!!!
şeytan:şu salağa biraz dikkat edin, kazanının üstünü falan kapatın taşkınlık yapmasın.
azur:eyw abi, kaç derecede kaynatim?
şeytan:kafana göre takıl.
fav:*allah belanı versin
azur:eyw
fav:ühüühühühühüüü!!!!
x - olamaz ya o kadar fitre zekat ver, dilenciye para saç, al işte!
şeytan - terbiyesizlik etme lan, bak arkadakilere, hepsi kazanda kaynıyo ama sadece sen mikrodalgaya giriyosun.
satanist - yüce lordum, işte geldik, cehennemde hükmünü sürerken hizmetine hazırız.
şeytan - ulan eşşolueşşeklerin veletleri, kim dedi lan size kedileri toplayın, bakire kız kesin diye. yanacaksınız siz de.
bir de meşhur erzurumlu şeytan muhabbeti vardır:
erzurumlu: kardeş şu kapıyı kapatsana biraz serinlik geliyo...
şeytancık: ybsgbelamısınız lan siz başıma....
subuo:hmm..sende potansiyel var.şu boynuzları biraz törpüleyip kuyruktaki tüylere de jöle sürdük mücennetten huri akar buraya valla..o kırmızı gözler de çok demode,yeşil lens alalım sana..sende acayip bi elektrik,bir şeytan tüyü var..haahhhhaaayyttt
şeytan:mütemadiyen solaryumdayım zaten..ayrıca esrpi kabiliyetin sıfır sırf o yüzden yakabilirim seni cehennemde...
subuo:ay tamam ayol...hmm biraz da karın kası yapman lazım..
şeytan:baklava gibi mi??
-ulan şerefsiz girdin içime diğer tarafta kışkırttın senin yüzünden içtik siktik sıçtık
-yapmasaydın ulan nefsine hakim olsaydın
-kes lan bıdı bıdı yapma lavuk
-lan mephistoooo, lucifeerrrr neredesiniz gelin lan yardım edin atamıom namussuzu kazana sorun çıkartıyo
heh gelin tut ayağından tut tut
-bırakın ulan bırakıın. vurma lan kafama kırmızı boynuz bak bende vururum lan vurmasana ah
-lan şerefsiz, senin yüzünden gidip bastonlu dedenin kıçına bastım tekmeyi.
+hehehe, amma komik düştü di mi moruk yere?
- hihihi. haklısın valla.... laaaan..