|
|
- (bkz: satanic verses)
- (bkz: the satanic verses)
- (bkz: garaniyk vakası)
- ortalık yerde konuşulmaması gereken, çok tehliekli ayetlerdir.
--- flaşbek ---
o günün uğursuz olduğunu sabah kahvaltı yaparken anlamıştım.. kızarmış ekmeğime tereyağı sürmüş üzerine peynir ekelemiş yemeye başlamıştım.. derken o sırada haşlanmış yumurtamı da yiyesim geldi. hemen elime çatal ve bıçağı aldım haşlanmış yumutamı enlemesine kesiyordum ki.. lanet olsun.. yumurtanın sarısı yoktu! onun yerine büyük, kocaman bir siyah şey vardı. tabi ki tecrübeli olduğum için bunun demonik birşey olduğunu anladım. biraz tedirgindim ama kesmeye devam ettim.. ben kestikçe siyahlık daha çok ortaya çıktı.. siyahlık ortaya çıktıkça mutfağı daha fazla demonik güç kapladı.
en sonunda yumurtayı ikiye bölebilmiştim. eskiden yumurtanın sarısı olan siyah şeyin ortasında bir pentagram vardı. bunu yersem hayatım değişecekti biliyorum. tekrar eski günlere dönecektim.. ama bir yandan demonik gücün o akıl almaz çekiciliğine de boyun eğesim vardı. bilemiyordum, ne yapmalıydım? acaba mıydı? fazla düşünmeyi saçma buldum ve yumurtanın bütününü ağzıma attım. iki kere çiğnedim. çiğnerken ağzımın içinden insan çığlıkları geliyordu.
derken bayılmışım..
ne kadar bir süre olduğunu bilmiyorum ama telefonum çaldığında kendime gelebildim. telefonumda "şeytan beni al yanına" isimli melodi çalıyordu. yıllardır o vardı. bir arkadaşım bana özel olarak yapmıştı bu şarkıyı. telefonu açtığımda gayetlen kalın ve de korkunç bir ses karşıladı beni. söyledikleri söyleyeceklerinin teminatıydı sanki.. tüyler ürperticiydi.. arayanın yüce lord ulu demon olduğunu hemen anlamıştım..
diyordu ki;
"benim demonik mesihim, sana ayetler hazırladım!!"
korkmuştum.. tekrar bayıldım..
en son "lusifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer" diye bağırdığımı hatırlıyorum.. çok korkmuştum..
--- flaşbek ---
ama şimdi..
|