belki ilginizi çeker
  1. · rumi yıldız
  2. · televizyon dizilerinin istanbul a taşınması
  3. · simsar
  4. · otomatik vites düz vites farkı
  5. · ankara
  6. · karizmatik ilçe isimleri
  7. · yibo
  8. · 325 inci dönem yedek subay sınav sonuçları
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · colin kazım richards
  3. · beşiktaş
  4. · prison brake
  5. · 2012
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · düşük icq numarasına sahip olmak
  9. · başbakana armağan edilebilecek şarkılar

şereflikoçhisar  

1. tankçı yedek subayların en az bir kere gidip atış yaptığı ilçe.
    atışlardan sorumlu bir bölük de mevcut tuz gölü kenarında. bildiğin çöl. serap olarak sıcak yemek ve kadın görülüyor.
    (fantastik karakter, 05.02.2006 03:41)
  2. bugün var olan bir çok ilimizin nufusuna eş değer nufüsu olan fakat özal amcamız döneminde, kendinin konuşmaya geldiği zaman taşlanması üzerine aksarayın il yapıldığı ankaranın güzide ilçesi,toprağım.
    (bkz: tükülerle gömün beni)
    tabi ki de türküler neşet ertaştan olamlı.
    (all of nothing, 05.02.2006 05:20 ~ 05:21)
  3. halkının çok büyük bir kısmının gurbetçi olduğu memleketim.
    (la bebe, 19.02.2007 20:15 ~ 20:41)
  4. adını duyduğumda siyah önlüğümü, güllerle bezeli bahçesine hiç giremediğim ilkokulumu, bahçesindeki köpeğe havlayarak peşime düşmesini sağladığım yıkık evi, ev sahibimizin bahçe yetmezmiş gibi bodrumda da beslediği deli horozlarını, yazın kaldırımlara serilen hedik ' i (bkz: haşlanmış ve kurumaya bırakılmış buğday) çaktırmadan avuç avuç yediğimizi, pis bakkalından cam şeker aldığımız iğneci hacıyı, düğünlerde bayrak direğine asılan kırmızı elmayı, babamın yazın ilk günlerinden son günlerine kadar her hafta sonu bizi götürdüğü hirfanlı barajını, annemin mahallenin tüm çocuklarını arabaya toplayarak bizi sokak sokak gezdirdiğini, yaz akşamlarında gittiğimiz güneş tepeyi bana hatırlatan ankara'ya 2 saat mesafedeki ilçesi babam memleketim.
    (cashew, 12.03.2007 16:35 ~ 16:35)
  5. (rio, 27.05.2007 17:04)
  6. şayet ankara'nın koçhisar diye bir ilçesi daha olsaydı kesinlikle tartışma yaratacak bir ilçe olurdu. (kesin ilçenin daha önceki adı sadece koçhisardır ama...)

(bkz: şereflikoçhisarspor bu lig için fazla şereflidir)
    (bkz: beşiktaş bu lig için fazla şereflidir)
    (malamat, 07.11.2007 19:48)
  7. güvenlik görevlisi olmak için iş başvurusu yapan bir gençle aramızdaki konuşmada adı şu şekilde geçmiş ilçemiz;

- peki nerelisin sen genç ?
    + goçsarlıyım abi...
    - hıııııh ? göçmen misin ?
    + yok, goçsarlıyım..
    - o ne lan ? hangi gezegen ?
    + gezegen değil goçsar.. şerefligoçsar...
    - haaaa. peki...
    (adrian, 26.08.2008 22:59)
  8. 2009 yerel seçimlerinde akp'li hakverdi altuğ'un büyük ihtimalle kazanacağı ankara ilçesi.
    (nebuchadnezar, 29.03.2009 22:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil