bu şahsiyetin yıllardır uefa da görevde olduğu halde türk takımlarının avrupa da hakem hatalarına kurban gitmesine göz yuman, türk takımlarının haklarını savunmayan eşsiz biridir.
adını hatırlamadığım bir yarışma programında
erol büyükburç konuşamadığı için ben saksı değilim diyerek tepki göstermişti ama bakıyorum
şenes erzik yıllardır saksı gibi ve hiçbirşey yapmıyor. anlamıyorum bu adam maç izlemiyor mu ya da ne bileyim televizyondan bir haber mi?
bu uefa işini iyi biliyor. baksanıza her yönetimde şenes erzikimizi göreve geitiriyor neden mi? tabii ki de uyuduğundan saksı gibi olduğundan. kalkıp bir kere tepki göstermiş midir hep bunu merak ettim.
en son örneğini geçen akşam hamburg - galatasaray maçında gördük.
macaristandan çıkabilecek en rezalet bir hakem uefa maçını yönetiyor. en basit örnek vermek gerekirse ardaya alenen kafa atan hamburglu bir orospu çocuğunu
* oyundan tutuyor ve bu adam maçın ilk yarısında
lincoln ü ceza sahasında biçmiş sonra kalkıp
lincoln e dikleniyor. şimdi böyle bir maçtan sonra kalkıp bir açıklama yapmıyor. ne bileyim bir tepki göstermiyor. arkadaş sen ne biçim uefa yetkilisi bir türksün. çok mu hoşuna gidiyor türk takımlarının ve milli takımın hakem kurbanı olması? aldığımız başarılarla gölgede kalıyor hakem hataları ama çok önemli ve ciddi bir durum. yazın eğer muhteşem dönüşler yapmasaydı milli takım daha çok dile gelecekti. yatsın kalksın milli takımın muhteşem ruhuna dua etsin.
şenes erzik bırak şu hakem komitesi başkanlığını. git memleketine tarlada çalış ne bileyim torunlarına bak. hiçbir halta yaradığın yok. bari kendine meşgale bulursun görevi bırakınca.