tv oyuncusu,tiyatrocu ve çeşitli programlarda sunuculuk yapmıştır. kendisini ilk olarak oyun atölyesinde haluk bilginer ve bülent emin yararla aynı sahneyi paylaştığı ermişler ya da günahkarlar adlı oyunda izleme fırsatını bulmuştum.
şu sıralar show tv de sen olsaydın adlı bir program sunuculuğunu yapmaktadır.
aslında sesiyle ünlü olan kişi. başta turkcell müşteri hizmetleri olmak üzere birçok reklamda seslendirme yapmıştır.
ayrıca vamp bir görüntüsü var.
(bkz: şarap gibi kadın)
avrupa yakasının fatoşu. diziyi izleyen kime yaklaşsam "abi taş gibi ya" söylemleri salyalar eşliğinde işitmeme neden olan, taş gibiden daha çok taşlığı hakkettiğini düşündüğüm başaralı ve sexy oyuncu
hemen her reklama sesiyle hayat veren,sesinin yanında görünüşüyle de içimizi ısıtan,yıllar geçtikçe daha da güzelleşen şiir gibi bir kadın.izmirliymiş.bundan bir bağlantı kurası geliyor insanın.sayesinde acemi cadı bile izlettiriyor ya arada,helal olsun diyesi geliyor insanın.
"güzel ve olgun kadın" cümlesinin türkiye'de vücut bulmuş hali. özellikle ses tonu çok etkileyicidir.
bu kavramın dünya'daki karşılığı için (bkz: monica bellucci)
1966 izmir doğumlu dokuz eylül üniversitesi güzel sanatlar fakültesi sinema televizyon fotoğrafçılık bölümünü bitiren ve bir çok projede yer alan oyuncu
ilk aşk filminde az makyazlı, doğal hali ile de gayet güzel olan başarılı oyuncu. ayrıca biz size aşık olduk, kaygısızlar, kara melek dizilerinde de rol almıştır.
dublaj sanatcısı julia robertsın seslendirmeni genellikle herfilminde kaçak gelin nating hill en iyi arkadaşım evleniyor closer ve diğerleri julia nın sesi de diyebilirsiniz
kadın her yaşta güzeldir hipotezinin gerçeğe dönüşmüş hali. harika ses tonu ve sesini kullanma tarzı kendini oyuncu sanan yeni yetmelere örnek olmalı ve ciddiyetle takip edilmelidir.
bugün izmir bornova'da 35 plakalı mavi tigra* marka aracından inip bir adama yer sorarken görülmüş, televizyondaki kadar güzel bir kadın olduğuna şahit olunmuştur.
insan 43 yaşında olupta bu kadar güzel, bu kadar etkileyici, bu kadar ünlü olupta bu kadar içten, bu kadar mütevazı olamaz.
aşığım size şenay hanım, ben u.... festival yönetiminden. hani sizinle fotoğraf çektirmiştik, sizin su içtiğiniz bardağı hatıra olarak almıştım işte o, ben* size aşıklar ekibinden.
sesi güzel, kendi güzel, ruhunu bilmem (zaten umrumda da değil) kadın. olgun ve dolgundur. emin olmamakla beraber bir kızı olduğunu duymuştum. insanı uçuracağını, kanatlandıracağını tahmin ettiğim kadındır. kısaca, kadındır yahu, kadın.
seksapel denen nanenin duruşla, davranışlarla, doğru makyaj ve doğru giyim tarzıyla sonradan kazanılabilen bir özellik olduğunu bize kanıtlayan kadındır kendisi. annemden sadece 3 yaş küçük olduğunu da belirteyim, ki ben sözlüğün yaşlılarındanım.