belki ilginizi çeker
  1. · şebnem dönmez
  2. · şehremini anadolu lisesi
  3. · yetkin dikiciler
  4. · semih erden
  5. · gülşen
  6. · tamer tuna
  7. · ata özer
  8. · esenler ibrahim turhan lisesi
  9. · davutpaşa lisesi
  10. · şehremini
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · öğretmenler günü
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · yeşim salkım
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · zongul ducks
  8. · marilyn manson
  9. · fuat turgut

şehremini lisesi  

1. zaman içinde düz lise, yarısı süper yarısı düz lise ve son olarak sanırım anadolu liseli oldu ya da olacak. çapada bulunur bu okul, yanında kız lisesi vardır bir tane, hoş okulda da yeterince kız vardır zaten. össye hazırlanırken baya arkadaşım vardı bu okuldan. heh bi de bordo giyerlerdi bizim gibi.
    (bkz: esenler ibrahim turhan lisesi)
    (mys, 13.12.2005 17:06)
  2. liseler arasında;spor,bilgi bakımından üst seviyeli lise...
    (karde, 13.12.2005 17:16)
  3. (bkz: ata özer)
    (pa, 02.01.2007 14:36 ~ 14:37)
  4. sanatçı, tiyatrocu, şarkıcı, sporcu birçok ünlü mezunu olan eski okulum..

(bkz: şebnem dönmez)
    (bkz: gülşen)
    (bkz: vatan şaşmaz)
    (bkz: süheyl uygur)
    (bkz: behzat uygur)
    (bkz: burak kut)
    (bkz: yetkin dikiciler)
    (bkz: emre belözoğlu)
    (bkz: tamer tuna)
    (bkz: semih erden)
    ilk akla gelenlerdendir..

arıca (bkz: http://www.sehremini.org)
    (pa, 02.01.2007 22:50 ~ 06.01.2007 01:22)
  5. süper lise kısmının bi vakitler istanbul'daki en iyi süper lise olduğunu duymuştum.
    (nanelimon, 02.01.2007 22:52)
  6. bu sene düz lise öğrencilerini uğurlayacak, efesten ülkerden adam toplayamayarak spordaki üstünlüğünü yitirecek okuldur.
    (vidanjör, 07.01.2007 11:04)
  7. 2007'de 24 haziran'da geleneksel makarna günü'nde tüm mezunlarını ve öğretmenlerini buluşturacaktır..
    (pa, 14.06.2007 17:35)
  8. çapa anadolu öğretmen lisesi'nin karşısındadr. 2006'da süper bölümünden mezun olduğum içinde çok saygı duyduğum hocalar olan lisem. ata özer sayesinde disiplin çılgınlğı hat sewiyede olan bi zamanlar istanbul'un en iyi süper lisesi ünvanını baya elinde tutmuş olan öğrencisine pek çok şey katan ancak mekan olarak konumunu oldum olası beğenmediğim ama öslediğim bana güsel dostlar kazandırmış okulum. ata özer sayesinde öğrenciler bahçedeki banklara bile saygı göstermek zorunda ki ayağınla bassan yandın (gördüm biliyorum )... ayrıca -benim dönemimde en azından- öğrencilere bulaşmış bir proje hazırlama manyaklığı vardı hala varmı bilmiyorum...
    (bkz: şehremini anadolu lisesi)
    (innoitus, 19.08.2007 03:52 ~ 03:55)
  9. sanıyorum galatasaray spor kulübü altyapısıyla işbirliği içindedirler. birçok sporcu eğitimlerini bu okulda sürdürür, ayrıca okul takımında da oynarlar yanılmıyorsam.

ekleme: pa'nın dediğine göre okul anadolu lisesi olunca bitmiş o dava. önceden öyleymiş.
    (sycrone one, 19.08.2007 13:15 ~ 14:19)
  10. dilek kutusu vardır okullarda, öğrenciler hocalarının yüzüne söyleyemedikleri isteklerini yazarlar bu kutuya atarlar, hocalar değerlendirir fln..
    ata özer diye tabir edilen üst insan şehremini lisesi'nde müdür iken o dilek kutusunun tepesine kamera koydurup yazıyı yazan hangi öğrenci diye tesbit edip odasına çağırıp saatlerce fırça çekiyordu..
    yine ata özer istanbulil milli eğitim müdürüolduktan sonra her okulda dilek kutusu bulundurma mecburiyeti getirmiştir.
    tepesine kamera mecburiyeti de getirmiş midir o konuda bilgimiz yok..
    (pa, 09.01.2008 20:59)
  11. bir nevi "yönetmenin yatağı".
    (guanoapes, 09.01.2008 21:04)
  12. şe şe şe si si si şehremini lisesi diyede bir tezahüratı vardı.
    (zogo, 05.02.2008 23:32)
  13. bir sene boyunca tam karşısında ikamet ettiğim lise. halı sahası ayrı bir gelir kaynağı olan, ayrıca sınıflarını sporcu sınıfı zekiler sınıfı gibi garip garip ayıran bir okuldu. ama hakkını vermek gerekir ki pek çok sporcu çıkmıştır bu okuldan. emre belözoğlu, arda turan gibi galatasaraylı futbolcular bu okuldan mezundur.

bahçesinde bulunan halı saha önemli bir gelir kaynağıdır okul için. ayrıca şu an istanbul il milli eğitim müdürü olan ata özer bu okulda yaptıklarıyla bu mevkiye gelmiştir şüphesiz. ata özer öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılabilir bu yüzden okulun tarihi. ama ata özer'i gram sevmezdim hala da sevmem orası ayrı. her cuma kafa ütülüyordu boş boş.
    (silentpain, 10.07.2009 12:27)
  14. mezunu olduğum okuldur.

ben okuyup mezun olana kadar yukarıda bahsedilenler hiçbiri yoktu bu okulda. bildiğin devlet lisesiydi işte.
    bir matematik hocamız vardı , hüdaverdi bey , yaşıyorsa allah sağlık versin , öldüyse allah rahmet eylesin . elinde kızılcık sopayla gezer , yanlış yamuk yapanı sopayla biraz dürterdi. sertti ama iyi öğretmendi. üniversite sınavına pek önem verirdi. diyelim ki soyadın iks , adınız da zo. hüdaverdi bey '' iks'lerin zo gel bakalım tahtaya '' diye çağırırdı.
    kurdağle , okyağnus diyen edebiyat hocamız , solcu bir tarihçimiz vardı.
    kızların önünde hiç çekinmeden eliyle pantolonunun önünü düzelten bir fizikçimiz , maço bir ingilizcecimiz vardı.
    güzel günlerdi.
    (albertkamuvicdanı, 10.07.2009 13:12 ~ 13:19)
  15. arda turan,fatih akyel ve sabri sarıoğlu da bu okuldan mezundur.
    (zibidigibi, 15.09.2009 16:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil