şehit haberlerinin artık tiraj yapmaması 

adana çık aradan

1. basın yayın kuruluşlarının, ki bunlara yazılı-görsel medya da deniyor; tamamen milletin ruhunu bilmemesinden ve/veya bilerek isteyerek milletin bakış açısını yönlendirme, tepkisini, eğilimlerini belirleme güçlerini istedikleri yöne doğru çekme isteklerinin doğurduğu sonuçtur. ha milletin ruhundan uzak insanların yaptığı haberlerin milletin ruhuna ne kadar yakın olacağı ise trajikomiktir. veya tirajı komik. ne derseniz.

halkın gazetesi ?! sloganıyla yola çıkıp da şehit kelimesini ağzına alamayıp terör lafını bile söylemeyen objektif? bir gazetenin anasayfası için;
    (bkz: http://www.birgun.net/...)
    soruyorum nah buradan: hangi halkın gazetesisiniz siz? hı?
    (beşincicemre, 05.06.2007 19:40 ~ 19:49)

2. medya yozlaşması dışında memleketimiz insanlarının da terör ve şiddeti ne kadar kanıksadığını veya kanıksatıldığını göz önüne koyan göz yaşartıcı durum.
    (surcu, 06.06.2007 00:41)
  3. sitenizin 6. kattaki güvenli balkonunda;anneniz mangal başında pirzola yaparken
    " hadi sofra hazııır "diye seslendiği ana eş zamanlı olarak ;
    tv de "onu büyütmek için yıllarca fabrikalarda süründüm, okuttum büyüttüm adam ettim, kınalı kuzum uyaan "
    diye inleyen bir başka annenin, türk bayrağına sarılı tabutun basındaki çığlığının gözlerinizden fışkırmasına rağmen;
    sofrada "neyin var" diyen anneye;
    " mangal dumanı gözüme kaçtı" diye cevap vermenize sebep olan korkunç çaresizlik hissine alışma halidir.
    (biricikcanın tuzluğu, 06.06.2007 22:55 ~ 22:57)