şehir zorbası   

adana çık aradan

1. mutluluğunu paylaşmak istediğim..
    ni ye mi? zorba seviyorum belki allah allah
    (meekome, 07.02.2007 03:43)

2. kendisinin sevgililer gününü kutladığım ( geç olsada ) yazar arkadaşım.
    (hassas buzaği, 21.02.2007 22:37)
  3. bakışları ile titreten yazar.*
    (bkz: @1191617)
    (deniz büyücüsü, 22.02.2007 17:57)
  4. ukte verilmiş başlıklar bölümünün mütemadiyen canını okuyan yazar. pes
    (depresif, 13.08.2007 14:41)
  5. ukte verilen başlıklar bölümünü sikertmeye and içtiğini düşündüğüm "yazar" arkadaş.

birkaç örnek vermek gerekirse :

sabaha kadar penelope cruz
    sabah sabah penelope cruz
    sabahların sultanı fatih sultan mehmet
    yandım ali söndür beni
    demet akalın hadi bakalım
    ibrahim tatlıses in altına yatmak
    okan bayülgen in kendisini tv gurusu zannetmesi
    penelope cruz a bi koysam daha da bir şey istemem
    dinini imanını siktiğim
    din don

sana, bana, bu başlıkların doldurulması halinde okuyacak insanlara ve en önemlisi kendisine bir faydası var mı? yok,yok, yok ve yok.

neden böyle yaptığını anlamak mümkün değil! eğer penelope cruz'la ilgili malzeme çıkartmak istiyorsa, onun yeri burası değil, bunu bir aklına soksun.
    (strutter, 13.08.2007 14:51)
  6. ukte listesinde son sayfaları ele geçirmiş yazar. buraya kadar tamam da, şimdi uktelerin çoğu emmeli gömmeli başlıklar, özellikle de penelope cruz'la ilgili olanlar. yazarın bu kişiye karşı sapıklık duyguları beslediğini düşünmemek elde değil. allah bildiği gibi yapsın, uktelerini kendisi doldursun diyorum.
    (noscho, 15.08.2007 18:38)
  7. kendisine karşı sarfedilen cümleler nickiyle bitirildiğinde kötü hissettiren yazar.

"ne yapıyorsun şehir zorbası" ulan adam kontra bir tokat patlatsa yeridir. hakaret etmiş gibi

kendini bilmez edit: niye adam dediğimi bilmiyorum. yok şimdi bu da "adam değil" anlamına gelecek. hayat ne tuhaf vapurlar filan
    (dereotundannefretederim, 31.08.2007 02:56 ~ 03:25)