|
|
- hafif koyu bir kıvama sahip olsa da, soğuk içilince pek bir güzel olan meyve suyu.
- 4. nesil yazar.*
- püresiyle beraber içilince mükemmel tat bırakan 4. nesil yazar.
- enteresan duyuruların sahibi yazar.
ayrıca kayısı suyundan sonra en güzel olan meyve suyu fikrimce.
- kontör sorununa yardım etmek istediğim ama bana cevap vermeyen yazar.kısmet değilmiş.
- nabza göre şerbet verir bu içecek. yani kabızlığada ishalede iyi gelirmiş
- şeker oranı yüksek hafif magmamsı.
(retro, 30.08.2008 16:35)
- sulandırmadan içilemeyen tatlı deposu.
- en iyisini dimesin yaptığı süper içecek..
(idiot, 30.08.2008 16:38)
- kendisini sevenler vişne suyu sevenlerden karakter özellikleri bakımından ayrılırlar. şeftali suyu seven ve vişne suyu seven insanlar iki ayrı türü temsil eder.
- burası kasıyor msn var mı mesajlarına sık sık maruz kaldığını düşündüğüm fakat bundan hoşnut mu yoksa herkesle kafa mı buluyor dediğim yazar şahsiyet.
madem üstüste koyup içecek kadar tatlı* o zaman ikram et demez mi er milleti?bilemedim şimdi.
- boyumlama başlığına yazdığı 'kivi yiyerek şok gazetesi okumak' girisiyle beni kopartmış yazar. tebrik etmekle birlikte başarılarının devamı dilenmekte.
- tercih aşamasında yoğun fırtınalar yaşayan maliye mi hukuk mu ankara mı hacettepe mi derken en sonunda o da mülkiyeliler arasına giren yazar. o da bir mal mal maliye maliye artık. kendisine başarılar diliyor. okulu dört yılda bitirebilmesini temenni ediyorum.
- aramızda özel bir bağ var . meyve suyu olanıyla tabii . yazar kişisini tanımam etmem , şeftali suyu sevdiğini varsayarak hoş biri olduğunu düşünmekteyim fekat .. evet şeftali suyu sevenlerin hoş olduklarını düşünürüm .. manyak mıyım neyim ? *
edit : şeftali suyunun argodaki anlamıyla ilgili uyarılar almış bulunmaktayım . meyve suyu olanı diye belirttik arkadaş , içiniz mi fesat nedir ki ?(kira, 23.08.2009 20:18 ~ 21:32)
|