gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · babaların garip huyları
  4. · öğretmenler günü
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · süt istiyorum
  9. · lost

şeffaf ayakkabı kutusu  

1. geçenlerde bir yerde gördüm. "hayatınızı kolaylaştıracak" gibisinden bir girizgahla, bir kutu için bana göre yüksek fiyata da satıyorlar. kendi kendime "ulan kim şeffaf ayakkabı kutusu alma ihtiyacı duyar ki" diyorum.

meğer hedef kitlesi bağyanlar olan bir icatmış. iki-üç ayakkabısı olan bir insan olarak, birisinin buna ihtiyacı olabileceğine ihtimal vermemiştim.
    (thedewil, 03.07.2009 03:01)
  2. iyi bir fikirmiş.
    ayakkabıları kutuda saklamak ayakkabının ömrü için zaten gerekli bir şey.
    iş dolayısıyla ya da zevk için ayakkabısı çok olanlar için arama işini çöpe atan fikir.
    (eni, 03.07.2009 03:07)
  3. ayakkabıcıların mutlaka edinmesi gerekir. zira bi ayakkabı beğendiğim zaman o bütün kutuların kapaklarını kaldırıp, içindeki ayakkabıya bakma süreçleri beni öldürebilir. üzerine numarasını, rengini yazmakla bitmiyor bu işler. zaten ayakkabı denemek fazlasıyla geren bi iş. adam da orda kutuları karıştırdıkça ben darlanıyorum. en temizi alsınlar bunlardan, hem yeni bi sektör açılır, hem işimiz kolaylaşır, hayat da bayram olur.
    (gitana, 03.07.2009 04:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil