gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · aşk
  3. · boylumlama
  4. · ugg
  5. · prison brake
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · duyuyor musun
  9. · kalori

şebnem ferah vs özlem tekin  

1. volvox adlı grupta birlikte şarkılar söylemişlerdir. ardından özlem tekinin albüm çıkarmasını takiben şebnem ferah albüm çıkarmıştır.
    (chacharon, 09.03.2009 18:10)
  2. yanlış bir kıyaslamadır.
    ferhat güzel'le şebnem ferah kıyaslaması kadar saçmadır.
    özlem tekin ne tarz olarak, ne de müzikal kimlik olarak şebnem ferah ile hiç uyuşmamaktadır. yok eğer illa kıyasla arkadaş deniliyorsa, şebo beş on gömlek üstündür.
    (alameti farika, 09.03.2009 18:19)
  3. (adnan, 09.03.2009 18:34)
  4. an itibariyle 9 saatlik kasışımın sonuna gelmiş bulunmaktayım.

şebnem ferahın google fighttaki 264000 kere arandığını duyduktan sonra bu sayı az geldi ve işe el attım.
    tekrar bakın orada 98023908235 sayısını göreceksiniz.
    (slistrin silvarius, 09.03.2009 20:08 ~ 20:10)
  5. şebnem ferah baya bir gömlek üstündür özlem tekin'den, zira gün geçtikçe daha bi şişmanlıyor !

hem şebnem'le özlem'i karşılaştırması iş değil dilersek kendimizi aralarından bir tanesini seçip onunla karşılaştıralım. daha verimli sonuçlar alacağımıza eminim verimsiz hayatlarımızla ilgili...

(bkz: edite gerek yok gözlerim pardon gözlemim yeter)
    (normal dead wittgenstein, 28.04.2009 02:02 ~ 02:22)
  6. aynı rock grubundan* çıkma iki kişinin yıllar sonra aralarındaki uçurumu ortaya koyan bir karşılaştırmadır. ancak özlem tekin'de de bir volvox kalitesi yok değildir. şebo'muz muhteşem sözleriyle ve eşsiz sesiyle buralara gelmişken, özlem tekin her yerde kelaynak gibi bağırması olmasa o da iyidir, hoştur.
    (bkz: belki)
    (bkz: yazmamışlar)
    (bkz: aşk her şeyi affeder mi)
    (bkz: yar bana varmadı)
    (bkz: topu topu dört tane)
    (sulu köfte, 28.04.2009 09:54 ~ 09:55)
  7. sonuca varabilmek için şebnem ferah'ı sahnede izlemiş olmak bile yeter.
    (bkz: muhteşem)
    (hübsches baby, 28.04.2009 09:58)
  8. ikisinin yeri de ayrıdır.ikisinin konserleri de süper geçer, muhteşem seslere sahiptirler.genel olarak rock müzik yapmalarına rağmen şebnem aşk şarkılarında özlem isyan şarkılarında daha baskındır.özlem şebneme göre biraz daha fırlamadır.tv de program yapar, hemde iyi yapar.benim diyen programcılardan eğlenceli geçer programları, çenesi boldur, kafa kızdır.aynı zamanda iyi de oyuncudur bana göre.ama şebonun fanatik hayranları daha fazladır.mesela ben*yaptığı işleri yakından takib edeni çoktur.ama sadece müzik alanında iş yapar o.ne oyunculuk ne de sunuculuk gibi girişimleri olmamıştır.olmasın da zaten.böyle iyi.bu yüzden şebnem daha gizemlidir, özlem daha içtendir.ben ikisini de ayrı ayrı çok seviyorum ama şebnemimi biraz daha fazla.
    (çıtırpaneharcı, 28.04.2009 10:04)
  9. sandıktan tozlu bir ses olarak şunu söylemek isterim ki: volvox zamanlarında özlem, serseri, dilediğini yapan, istediğini donunda sallayan istediğini atan, yaratıcılıkta kendini tek geçecek görünen, çılgın şarkıcısıydı grubun. şebboy ise sesi sedası sahne dışında çıkmayan, bir kolonun dibinde platonik aşkını uzaktan seyreden kıvamda, delilik etmek için fazla olgun gülümsemesiyle dururdu. şimdi buraları özele kaçacak hikayelerle doldurmak istemem, ama o zamanlar baksan, özlem sınır tanımaz enerjisiyle sanki yapılan müziğe ya da konu olacak yaşam tarzına cuk otururdu.
    gelelim günümüze... özlem nerde? evlendi! şebnem nerde?
    görünüşe aldanamamak klişesini mi dolduralım şimdi, şebnem'in naif ama yırtıcı müzik yeteneğini mi? bir kıyas yapılmaz bu konuda, iddialı cümleler de, bozuk yumurta taraftar kokusu salar.
    öylece aklıma gelmişti. bir de, bu tür örneklerle doludur etraf, niye şaşırıyoruz ki... çılgın burcu mesela gider ilk evlenen olur, yetmez çocuk yapar, o da yetmez saçını süpürge eder, olur bunlar...
    (kabaramazsınkelfatma, 29.09.2009 11:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil