belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · erkekte ses tonu
  8. · yanlış telaffuz edilen kelimeler
  9. · küçük metin

şarkısız yapamayan bir millet olarak türkler  

1. teneke tıkırtısına kapı gıcırtısına oynanması da bu durumsalın bir sonucudur
    (hariboo, 16.09.2006 23:42)
  2. (bkz: ah bu şarkıların gözü kör olsun)
    (easy company, 16.09.2006 23:48)
  3. bir zamanlar, yani yıllar önce istanbul belediyesi bir genelge yayınlamıştı minibüs şöförleri için, daha doğrusu bir teklifti sanırım çünkü uygulandığını görmedim. buna göre, minibüs şöförleri kravat takacak, takım elbise giyecek ve radyo dinlemeyecekti iş esnasında.

minibüs şöförleri kravat takmayı ve hatta takım elbise giymeyi kabul ettiler ama radyosuz olmaz demişlerdi. o zaman anladım müzik nasıl da ruhun gıdasıymış. yani takım elbiseli kravatlı minibüs şöförü hayal edemiyordum ben o zamanlar.
    (gelirsemkal, 17.09.2006 00:22 ~ 00:22)
  4. caddede,otobüste,vapurda,okulda,belki sınıfta kısaca bulunduğunuz her ortamda her yaştan her tipten insanı kulağında kulaklıkla görüp de teyid ettiğiniz yargımsı
    (tersdönenşemsiye, 02.03.2008 00:32)
  5. vakti zamanında 'kopuz' dediğimiz müzik aletini şaman, dini törenlerde kullanmıştır. din kavramının o zaman ne kadar önemli olduğunu düşünürsek açıklama tamamlanır.

daha fazla bilgi için;

(bkz: harbiye askeri müzesi)
    (timulze, 05.03.2009 22:53 ~ 28.06.2009 03:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil