|
|
- ortamda bangır bangır müzik vardır bi şarkı çalıyodur ve herkes söylemeye başlamıştır. sizde söylemeye başlarsınız şarkının hepsini bilmeseniz bile. şarkının o anlayamadığınız kısmı gelir ve siz müziğe uyumlu bi şekilde "nınınınınııııınıııneene" gibi bişeyler gevelersiniz. bu genelde tercih edilenidir.
- (bkz: ya ya ye kokoçambo)
- öksürmekte çok hoş olabilir.
- bilinmeyen yere gelindiği anda baş yukarı aşağı ve sağa sola sallanır dudaklar hareket ettirilirki kimse çakmasın. bu arada gözler yerde, çünkü bilenin gözlerine bakarsanız bilmediğiniz anlaşılır.
- bazen durup nefesin bitmiş gibi davranmak da iyi olabiliyo.yada yutkunmak.
(turşu, 11.08.2007 19:16)
- konserde şarkının başını bilmediğinizi anlayınca zannedersiniz ki herkes çakacak orayı bilmediğinizi.çaktırmadan şarkının sözünü geçiştirirsiniz.bildiğiniz yer gelince bakarsınız sağınıza solunuza anladılar mı die.ama kimse takmamıştır.şarkıyı bilip bilmemeniz onları pek alakadar etmiyor konser boyunca bunu anlarsınız.
- hayalgücü yardımıyla bir güzel uydurmak.
- origami yapıyorum ben. hem zihni dinlendiriyor, hem de el becerisini geliştiriyor. geçen gün arkadaşların zoruyla gittiğim doom metal konserinden farklı ebatlarda dört samuray başlığı, iki leylek ve bir kurbağayla döndüm mesela (üstelik kıçına basınca zıplayanından).
(tembel, 11.08.2007 19:24 ~ 19:25)
- acayip ünlemler çıkarmak
llallaaala la lal lala da daddad teytey tütütü laeıiouü
|